Следвайте ни и в социалните мрежи:

Днес е държавният дрелостен изпит по български език и литература за дванадесетокласниците и националното външно оценяване за седмоклассниците /също по български език и литература/.
Днес Православната църква почита паметта на свети велики царе равноапостоли Константин и майка му Елена.  По време на царуването на Констнтин през 313 г. се обявява свободата на християнската вяра.
Европейско първенство по самбо и бойно самбо се провежда в гръцката столица Атина. В него участват повече от 300 спортисти от 26 страни, сред които ии България.
Лидерът в българския рудодобив „Асарел-Медет“АД и през тази година ще отвoри вратите си за студенти и млади специалисти,
 На 18 май София беше домакин на петото издание на Европейския минен бизнес форум. Събитието се проведе под патронажа на министъра на енергетиката г-жа Теменужка Петкова
Випуск 2018 на СУ „Нешо Бончев“ покани своите учители на абитуриентски бал след сигнал за евакуация.
Йоан Славейков с индивидуалната награда и отборът на ВК "ПАН ВОЛЕЙ" Йоан Славейков с индивидуалната награда и отборът на ВК "ПАН ВОЛЕЙ" СНИМКИТЕ са предоставени от Росица Ангелкова

ВК "Пан-Волей" спечели трето място на турнир в Карлово

Написана от  Неделя, 13 Май 2018 19:01
На 12 май в гр. Карлово се проведе турнир ''Да на спорта - не на агресията".
Организатори на спортното събитие бяха местните комисии за борба с противообществените прояви сред малолетни и непълнолетни в общините Карлово, Сопот и Панагюрище.
ВК "ПАН ВОЛЕЙ" се класира на трето място.
Организаторите раздадоха много награди на всички участници, като отборите получиха и по една професионална топка.
Индивидуални награди имаше за "Най-полезен състезател". От панагюрския отбор приза получи Йоан Славейков.

"Изключително сме доволни от играта на нашия отбор, който бе с деца от по-малката възрастова група", коментира в социалните мрежи треньорът на ВК "ПАН ВОЛЕЙ" Росица Ангелкова. Тя съобщи, че миналата година домакин на турнира е бил гр.Сопот, а през 2019 г. домакин ще е гр.Панагюрище.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси