Следвайте ни и в социалните мрежи:

Днес е държавният дрелостен изпит по български език и литература за дванадесетокласниците и националното външно оценяване за седмоклассниците /също по български език и литература/.
Днес Православната църква почита паметта на свети велики царе равноапостоли Константин и майка му Елена.  По време на царуването на Констнтин през 313 г. се обявява свободата на християнската вяра.
Европейско първенство по самбо и бойно самбо се провежда в гръцката столица Атина. В него участват повече от 300 спортисти от 26 страни, сред които ии България.
Лидерът в българския рудодобив „Асарел-Медет“АД и през тази година ще отвoри вратите си за студенти и млади специалисти,
 На 18 май София беше домакин на петото издание на Европейския минен бизнес форум. Събитието се проведе под патронажа на министъра на енергетиката г-жа Теменужка Петкова
Випуск 2018 на СУ „Нешо Бончев“ покани своите учители на абитуриентски бал след сигнал за евакуация.

Трима джудисти на ОСК "Панагюрище" спечелиха медали в Гърция, като Ивелин Танковски взе златен медал

Написана от  Вторник, 08 Май 2018 22:24
 На 5 и 6 май в Аминдел, Гърция, се проведе международен турнир по джудо, в който участваха над 700 състезатели от 8 страни,
сред които и България. Обединен спортен клуб "Панагюрище" се включи с трима състезатели - Ивелин Танковски, Алкивидиадис Ставридис и Георги Динков, които се представиха отлично. В категория 50 кг. Ивелин Танковски изигра 4 срещи, които спечели с ипон и окичи гърдите си със златен медал.
В категория +60 кг. Алкивиадис Ставридис и Георги Динков изиграха по 5 срещи и успяха да спечелят бронзови медали. Треньорът Александър Фръгов е много доволен от своите възпитаници.

Тази събота и неделя (12 и 13 май) ОСК "Панагюрище" ще участва в държавния отборен шампиона по джудо за мъжее и жени, който ще се проведе в Пазарджик.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси