Следвайте ни и в социалните мрежи:

"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
ПРОДАВА СЛЕДНОТО УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
Фантастичният трилър „ESCAPE ROOM: ИГРАЙ ИЛИ УМРИ” 2D премиера, е един от филмите, които можем да гледаме тази седмица в панагюрското кино „Модерен театър”
На 21 януари в някои страни се празнува Ден на прегръдката. Той започва от САЩ през 1986 година и за негов инициатор се смята пастор Кевин Заборни.
През 1951 година 21 януари е обявен за Ден на родилната помощ и на акушерките и гинеколозите.
Асен Попниколов е новият председател на Сдружение "Асарел България Оупън", което е основен организатор на Международния турнир по тенис на маса "Асарел България Оупън".

„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД ПАНАГЮРИЩЕ
ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ:
СПЕЦИАЛИСТ МАРКЕТИНГ

Трима джудисти на ОСК "Панагюрище" спечелиха медали в Гърция, като Ивелин Танковски взе златен медал

Написана от  Вторник, 08 Май 2018 22:24
 На 5 и 6 май в Аминдел, Гърция, се проведе международен турнир по джудо, в който участваха над 700 състезатели от 8 страни,
сред които и България. Обединен спортен клуб "Панагюрище" се включи с трима състезатели - Ивелин Танковски, Алкивидиадис Ставридис и Георги Динков, които се представиха отлично. В категория 50 кг. Ивелин Танковски изигра 4 срещи, които спечели с ипон и окичи гърдите си със златен медал.
В категория +60 кг. Алкивиадис Ставридис и Георги Динков изиграха по 5 срещи и успяха да спечелят бронзови медали. Треньорът Александър Фръгов е много доволен от своите възпитаници.

Тази събота и неделя (12 и 13 май) ОСК "Панагюрище" ще участва в държавния отборен шампиона по джудо за мъжее и жени, който ще се проведе в Пазарджик.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси