Следвайте ни и в социалните мрежи:

Днес е държавният дрелостен изпит по български език и литература за дванадесетокласниците и националното външно оценяване за седмоклассниците /също по български език и литература/.
Днес Православната църква почита паметта на свети велики царе равноапостоли Константин и майка му Елена.  По време на царуването на Констнтин през 313 г. се обявява свободата на християнската вяра.
Европейско първенство по самбо и бойно самбо се провежда в гръцката столица Атина. В него участват повече от 300 спортисти от 26 страни, сред които ии България.
Лидерът в българския рудодобив „Асарел-Медет“АД и през тази година ще отвoри вратите си за студенти и млади специалисти,
 На 18 май София беше домакин на петото издание на Европейския минен бизнес форум. Събитието се проведе под патронажа на министъра на енергетиката г-жа Теменужка Петкова
Випуск 2018 на СУ „Нешо Бончев“ покани своите учители на абитуриентски бал след сигнал за евакуация.

На трето място в зона "Тракия" се наредиха 16-годишните хандбалистки на Панагюрище

Написана от  Вторник, 08 Май 2018 21:58
На 7 май в гр.Хасково се проведе Зоналният финал по хандбал за 16-годишни девойки.
 Панагюрските състезателки записаха победа над Свиленград и претърпяха две загуби - от отборите на Сливница и Хасково.
Треньорите Карагьозова и Атанасов очакваха това представяне, тъй като четири от девойките от основния състав не желаят да тренират. Затова отборът на 16-годишните девойки игра в напълно променен и подмладен състав:Каатрин Чочева, Стефани Навущанова, Диана Раленекова, Стилиана Килирова, Паола Червенкова, Валентина Брандийска, Теодора Панова, Божидара Карагьозова, Дарина Кирилова, Аделина Футекова. Отборът н Панагюрище се нареди на трето място в зоната.
Катрин Чочева е определена за най-добро ляво крило, а Стефани Навущанова - за най-добро дясно крило.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси