Следвайте ни и в социалните мрежи:

Фантастичният трилър „ESCAPE ROOM: ИГРАЙ ИЛИ УМРИ” 2D премиера, е един от филмите, които можем да гледаме тази седмица в панагюрското кино „Модерен театър”
На 21 януари в някои страни се празнува Ден на прегръдката. Той започва от САЩ през 1986 година и за негов инициатор се смята пастор Кевин Заборни.
През 1951 година 21 януари е обявен за Ден на родилната помощ и на акушерките и гинеколозите.
Асен Попниколов е новият председател на Сдружение "Асарел България Оупън", което е основен организатор на Международния турнир по тенис на маса "Асарел България Оупън".

„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД ПАНАГЮРИЩЕ
ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ:
СПЕЦИАЛИСТ МАРКЕТИНГ
Спортът в Панагюрище е бил и ще продължава да бъде. През 2018 година състезателите от различните клубове са спечелили 60 медала от републикански, балкански и европейски първенства.

Лайънс клуб - Панагюрище проведе втория си велопоход

Написана от  Сряда, 25 Април 2018 22:56
На 24 април Лайънс клуб - Панагюрище и приятели проведоха втория си вело-поход
в рамките на Панагюрище под мотото „ Да победим диабета“. Инициативата бе във връзка с един от основните приоритети на Международното Лайънс движение и международните програми на Световната здравна организация   – борбата с диабета.Велопоходът започна от знака на Лайънс клуб - Панагюрище, намиращ се срещу бензиностанцията на "Петрол", и  завърши в центъра на Панагюрище на пл." 20 април".Оценете
(4 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси