Следвайте ни и в социалните мрежи:

Днес е държавният дрелостен изпит по български език и литература за дванадесетокласниците и националното външно оценяване за седмоклассниците /също по български език и литература/.
Днес Православната църква почита паметта на свети велики царе равноапостоли Константин и майка му Елена.  По време на царуването на Констнтин през 313 г. се обявява свободата на християнската вяра.
Европейско първенство по самбо и бойно самбо се провежда в гръцката столица Атина. В него участват повече от 300 спортисти от 26 страни, сред които ии България.
Лидерът в българския рудодобив „Асарел-Медет“АД и през тази година ще отвoри вратите си за студенти и млади специалисти,
 На 18 май София беше домакин на петото издание на Европейския минен бизнес форум. Събитието се проведе под патронажа на министъра на енергетиката г-жа Теменужка Петкова
Випуск 2018 на СУ „Нешо Бончев“ покани своите учители на абитуриентски бал след сигнал за евакуация.
Илчо Машев и останалите таекуондисти (без Гаврил Христоков), участващи в Европейското първенство в Естония Илчо Машев и останалите таекуондисти (без Гаврил Христоков), участващи в Европейското първенство в Естония oshtepan.com

Осем таекуондисти от СК "ОДИН" заминаха за Естония, за да участват в Европейското първенство

Написана от  Вторник, 24 Април 2018 20:54
Днес осем състезатели на СК "ОДИН" заминаха за гр.Талин, Естония, за да
участват в Европейското първенство по таекуон-до, което се провежда от 24 до 29 април.
Панагюрските състезатели, включени в националния отбор, са Илчо Машев, Стоянка Варадинова, Искрьо Загарьов, Иван Златанов, Йоана Солакова, Гаврил Христосков, Добри Байков и Деница Маджарова. На снимката ги няма Илчо Машев и Гаврил Христосков, които до последно тренираха с националния отбор в Благоевград.
Очаква се още утре - 25 април, някои от таекуондистите ни да демонстрират спортните си умения в битка.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси