Следвайте ни и в социалните мрежи:

На държавния финал за 14-годишни девойки в гр. Сливница, който се проведе на 15, 16 и 17 юни, отборът на ХК „Панагюрище“ 
С 3D премиерата на приключенския екшън "ДЖУРАСИК СВЯТ: РУХНАЛОТО КРАЛСТВО" започва филмовата седмица кино "Модерен театър" в Панагюрище
От 16 юни на пазара е новият брой на вестник "Още ПЛАМ", чието водещо заглавие е "Срещнаха се, но-о-о... не се разбраха за сондажите".
При препълнена читалищна зала премина на 16 юни в Попинци поредната среща между жителите на селото и ръководството на „Асарел-Медет“ АД относно геоложките проучвания.
Всички дванадесетокласниците от СУ "Св.Св.Кирил и Методий“ в гр.Стрелча издържаха успешно държавния зрелостен изпит по български език и литература.
Адреан НИКОЛОВ, ИПИ
През последните години фокусът на дебата и реформите в системата на училищно образование гравитират най-вече около проблемите

Пето място заеха 11-годишните момичета на ХК "Панагюрище" на държавния финал

Написана от  Неделя, 15 Април 2018 18:06
В Свиленград на 13 и 14 април се проведе държавният финал за 11-годишни момичета по хандбал.
Панагюрските хандбалистки се представиха достойно, заемайки ПЕТО място в крайното класиране.
Момичетата участваха в състав: Антония Раленекова, Ева Дионисова, Даная Бобекова, Мария Карабойчева, Гергана Спасова, Гергана Струнджева, Силвана Димитрова, Цветелина Делова, Мария Домусчиева, Николета Дюлгярова, Ивелина Шопова.
Три от момичетата получиха индивидуални награди.
Ева Дионисова бе включена в златната седмица, Даная Бобекова в сребърната седмица, а Мария Карабойчева в бронзовата седмица, съобщи Любка Карагьозова, един от треньорите на ХК "Панагюрище".
През април предстои и финалът за 19- годишни девойки, а през май престоят финалите на 12-годишни момичета и 16-годишни девойки. През м. юни предстои финалът на 14-годишни девойки и Държавното първенство по плажен хандбал за девойки и жени.
СНИМКИТЕ са предосставени от ХК "Панагюрище"
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси