Следвайте ни и в социалните мрежи:

На държавния финал за 14-годишни девойки в гр. Сливница, който се проведе на 15, 16 и 17 юни, отборът на ХК „Панагюрище“ 
С 3D премиерата на приключенския екшън "ДЖУРАСИК СВЯТ: РУХНАЛОТО КРАЛСТВО" започва филмовата седмица кино "Модерен театър" в Панагюрище
От 16 юни на пазара е новият брой на вестник "Още ПЛАМ", чието водещо заглавие е "Срещнаха се, но-о-о... не се разбраха за сондажите".
При препълнена читалищна зала премина на 16 юни в Попинци поредната среща между жителите на селото и ръководството на „Асарел-Медет“ АД относно геоложките проучвания.
Всички дванадесетокласниците от СУ "Св.Св.Кирил и Методий“ в гр.Стрелча издържаха успешно държавния зрелостен изпит по български език и литература.
Адреан НИКОЛОВ, ИПИ
През последните години фокусът на дебата и реформите в системата на училищно образование гравитират най-вече около проблемите
Стайко Танковски, Илчо Машев, Силвана Байкова, Лъчезар Ковачев Стайко Танковски, Илчо Машев, Силвана Байкова, Лъчезар Ковачев oshtepan.com

Таекуондистите на СК "ОДИН" се върнаха с няколко златни, сребърни и бронзови медали от Държавното първенство в Пловдив

Написана от  Сряда, 14 Март 2018 16:54
На 10 и 11 март в зала „Паисий Хилендарски“ в Пловдив се проведе Държавното първенство по таекуон-до в дисциплините форма, самозащита и специална техника.
Конкуренцията в дисциплините беше повече от сериозна с над 400 души участници. Момчетата и момичетата от панагюрския клуб „ОДИН“се представиха повече от достойно.
Илчо Машев изигра срещите си перфектно, въпреки краткото време за възстановяване от травма, и остана непобедим във формата до червен колан при юношите.
Цветелина Спасова направи страхотно завръщане на доджанга след кратко оттегляне и стана шампионка на форма при девойките до син колан.
Стайко Танковски беше
пък недостижим на специална техника и прелиташе с атрактивни ритници на уникални височини, за да се окичи със златния медал при юношите.


При мъжете Велко Маслев спечели второ място до син колан.
Добри Байков премина 
през серия от срещи до оспорвания финал при юношите до син колан и взе сребърен медал.
Силвана Байкова също успя да се пребори за сребърен медал, но при децата до зелен колан.


Ива Чернирадева пък се класира на трето място при девойките до син колан.
В най-атрактивната дисциплина – самозащита, отборът на СК "ОДИН", съставен от Цветелина
Спасова, Илчо Машев и Лъчезар Ковачев, се представи много добре и се класира на трето място.

Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси