Следвайте ни и в социалните мрежи:

На държавния финал за 14-годишни девойки в гр. Сливница, който се проведе на 15, 16 и 17 юни, отборът на ХК „Панагюрище“ 
С 3D премиерата на приключенския екшън "ДЖУРАСИК СВЯТ: РУХНАЛОТО КРАЛСТВО" започва филмовата седмица кино "Модерен театър" в Панагюрище
От 16 юни на пазара е новият брой на вестник "Още ПЛАМ", чието водещо заглавие е "Срещнаха се, но-о-о... не се разбраха за сондажите".
При препълнена читалищна зала премина на 16 юни в Попинци поредната среща между жителите на селото и ръководството на „Асарел-Медет“ АД относно геоложките проучвания.
Всички дванадесетокласниците от СУ "Св.Св.Кирил и Методий“ в гр.Стрелча издържаха успешно държавния зрелостен изпит по български език и литература.
Адреан НИКОЛОВ, ИПИ
През последните години фокусът на дебата и реформите в системата на училищно образование гравитират най-вече около проблемите

Още 8 медала прибави в колекцията си клубът по плуване "Каменград" след турнира "Русалка" в Стара Загора

Написана от  Понеделник, 12 Март 2018 15:53
На изключително силния турнир по плуване "Русалка" в град Стара Загора, който се проведе на 10 и 11 март, участваха над 15 клуба от страната.
 Панагюрския клуб"Каменград" се състезава само с 4 плувци,но записа отлични резултати и взе най-много медали . Още в първия състезателен ден Катрин Радивчева и Теодора Ракова доказаха, че са средот най-добрите в тяхната възраст. Катрин завоюва 2 златни медала и един бронзов, а Теодора Ракова окичи гърдите си с един златен медал, един сребърен и един бронзов.
Във втория състезателен ден и двете момичета спечелиха бронзови медали. Катрин се пребори за третото място на 50 м брус, а Теодора на 100 м свободен стил.

С постиженията им панагюрският клуб по плуване „Каменград“ прибави в колекцията си още 8 медала.
Треньорите на клуба Екатерина Радивчева и Димитър Аврамов са много доволни от успехите на своите възпитаници, които влагат много хъс и усърдие в тренировките си.
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси