Следвайте ни и в социалните мрежи:

На държавния финал за 14-годишни девойки в гр. Сливница, който се проведе на 15, 16 и 17 юни, отборът на ХК „Панагюрище“ 
С 3D премиерата на приключенския екшън "ДЖУРАСИК СВЯТ: РУХНАЛОТО КРАЛСТВО" започва филмовата седмица кино "Модерен театър" в Панагюрище
От 16 юни на пазара е новият брой на вестник "Още ПЛАМ", чието водещо заглавие е "Срещнаха се, но-о-о... не се разбраха за сондажите".
При препълнена читалищна зала премина на 16 юни в Попинци поредната среща между жителите на селото и ръководството на „Асарел-Медет“ АД относно геоложките проучвания.
Всички дванадесетокласниците от СУ "Св.Св.Кирил и Методий“ в гр.Стрелча издържаха успешно държавния зрелостен изпит по български език и литература.
Адреан НИКОЛОВ, ИПИ
През последните години фокусът на дебата и реформите в системата на училищно образование гравитират най-вече около проблемите

И в Панагюрище ще развеем националното знаме на Трети март

Написана от  Петък, 02 Март 2018 20:56
Утре – Трети март, цяла България ще празнува 140 години от своето национално освобождение.
Панагюрище също ще отбележи годишнината. Програмата включва познантия от години сценарий, като различното сега е откриването на изложба в Историческия музей "140 години от освобождението на България и Панагюрския край". Началният час е 12.30 часа.
Началото на честването на Трети март в Панагюрище ще започне в 10:30 часа на площад „20-ти април” с 
ритуал по издигане на националното знаме на Република България. След него ще бъдт положени цветя на
паметниците на Павел Бобеков и Орчо войвода.
В 11:00 часа в Катедрален храм „Свети Георги Победоносец”ще бъде отслужен благодарствен молебен, след който пред паметника на Райна Княгиня на едноимения площад ще бъдат положени цветя.
В11:30 часа по традиция пред паметника на генерал Дандевил ще има празнична програма. В нея тази година ще участва ПФТС „Тангра” от село Попинци. Ще има и празнични залпове от представители на Регионален клуб „Традиция”.
Отбелязването на националния празник ще завърши с п
оклонение и полагане на венци и цветя пред паметника на руския генерал.
 
 
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси