Следвайте ни и в социалните мрежи:

Явор АЛЕКСИЕВ, ИПИ
Установената през последните години тенденция на повишаващи се местни данъци продължава и през 2018 г.

Близо 36 процента или повече от една трета от българските фермери са на възраст 65 и повече години,
Директорът на Исторически музей – Панагюрище доц.д-р Атанас Шопов днес навърши 57 години.
91 жандармеристи положиха тържествена клетва за спазване на Етичния кодекс за поведение на държавните служители в МВР.
Днес определеният за Треньор на ХХ век в община Панагюрище Кръстьо Тютюнджиев навършва 88 години.
20 полицейски производства и полицейски преписки са образувани през изминалото денонощие на територията на областта
Част от отлично представилите се плувци на турнира "Гладиатор" Част от отлично представилите се плувци на турнира "Гладиатор"

Плувците от клуб "Каменград" се представиха отлично на турнира "Гладиатор"

Написана от  Понеделник, 12 Февруари 2018 21:40
В конкуренция с над 350 плувци спортисти от наскоро учредения Спортен клуб по плуване „Каменград“ - Панагюрище
претендираха за призовите места на изключително силния турнир „Гладиатор“ в София, който бе с международно участие. Той се проведе на 10 и 11 февруари в плувен басейн „Спортната палата“ и негов организатор бе КПС „Олимпия“. Макар турнирът да бе едва второ участие на панагюрските плувци в подобен род състезание, те се представиха много добре, макар да не успяха да спечелят  толкова медали, колкото на турнира в Пазарджик в края на януари.
Катрин Радивчева, внучка на треньорката Екатерина Радивчева, показа отлични умения и успя да спечели сребърен медал на 50 м брус в своята възрастова група.


За съжаление, неразположение и болест не позволиха на Теодора Ракова да покаже на какво е способна и тя остана четвърта.
Много добре се представи и Дара Маслева, която също се класира на четвърто място. Макар да не успя да вземе медал, брат й Петър Маслев подобри личните си постижения на 50 м и 200 м свободен стил.

Неудача на старта пък попречи на Николай Терзиев да реализира своите способности. Но това му е първо състезание и на следващо ще успее да покаже качествата си и да покрие нормативите за републиканското първенство, убедени са двамата треньори – Екатерина Радивчева и Димитър Аврамов.
Техните колеги треньори от другите клубове са ги поздравили за постигнатите резултати, за които задоволство са изказали и от ръководството на Българската федерация "Плувни спортове". Оттуук нататък работата продължава за още по-големи успехи, коментираха Аврамов и Радивчева. Те съобщиха, че следващите стартове за панагюрските плувци е през март в Стара Загора, а след това и в Пловдив, където ще се проведат турнири от републикански и международен характер.


Родителите на бъдещите шампиони по плуване са много благодарни на фирма „Тракийски хотелиери“ за предоставената отлична база и условия, при които децата да тренират, както и за помощта към клуба по плуване!

Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси