Следвайте ни и в социалните мрежи:

Работните места за специалисти с висше образование, обявени тази седмица в Дирекция "Бюро по труда"- Панагюрище, са:
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ"АД

               гр. Панагюрище
ПРОДАВА СЛЕДНОТО УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
ДНЕС /19 февруари/ звездобройците ще могат да се възхитят на явлението супер снежна луна. В 17.55 часа българско време на небето ще се покаже най-голямата и ярка Луна за тази година.
На 15 февруари в залата на 79 СУ "Индира Ганди" в София се проведе изпит по таекуон-до за степени до 4 гуп.
На 18 февруари 1873 г. в покрайнините на тогавашна София е изпълнена присъдата, издадена срещу Васил Иванов Кунчев – смърт чрез обесване.
     При рутинна проверка на улица в Панагюрище местните полицаи установили, че 17-годишен тийнейджър от село Оборище

На зоналното първенство 11-годишните хандбалистки на ХК "Панагюрище" се представиха отлично

Написана от  Събота, 10 Февруари 2018 22:31
На 10 февруари в Хасково се проведе  първият кръг от зоналното първенство на зона Тракия за 11- годишни момичета. 
Възпитаничките на Любка Карагьозова и Георги Атанасов се представиха отлично с две категорични победи и една загуба с 1 гол. В първата среща малките панагюрски надежди победиха "Свиленград 2" с 17:3  /9:1 на полувремето/.
Втората среща със" Свиленград 1" се игра при изравнени възможности на двата отбора  - гол за гол,  и грешка за нашия отбор две минути преди края на мач ни лиши от равенството. Мачът завърши 10:9 за Свиленград /4:4 на полувремето/.
В третата среща - срещу Хасково, панагюрските момичета показаха завидни умения и победиха с 15:4  /7:2 на полувремето/, разказаха треньорите.
Тимът на панагюрки бе в състав: Антония Раленекова,Ева Дионисова, Даная Бобекова, Мария Карабойчева,Силвана Димитрова,Гергана Спасова,Мария Домусчиева,Цветелина Делова,Ивелина Шопова,Натали Игнатова,Николета Дюлгярова.
Според треньорите тези панагюрски хандбалистки имат голям потенциал, всички са със страхотни качества, които трябва да се развиват. Ако клубното ръководство намери средства този отбор да участва на Държавния финал за 11-годишни  момичета в Свиленград през април, това ще бъде страхотно начало за развитието на младите таланти, коментира Любка Карагьозова.
 
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

Нови коментари

Абониране

Въпроси