Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 13 ноември екипи на полическото управление в Панагюрище извърши проверки на два адреса в Стрелча.
Европейският парламент потвърди във вторник предварително постигнатото през юни съгласие със Съвета на ЕС относно енергийната ефективност, възобновяемите източници
           
Ясни са финалистите в шестото изданиие на конкурса "Кмет на годината". Битката в тазгодишното издание е в 10 категории. 
Вицепрезидентът на „Дънди Прешъс Металс“ и изпълнителен директор за България инж. Илия Гърков е първият носител на новоучредената награда
На 10 ноември панагюрските художници Нистор Хаинов и Пепа Машева, които са и учители съответно в СУ „Нешо Бончев” и ОУ „Проф.Марин Дринов”,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
                    гр. Панагюрище
                 НАБИРА ОФЕРТИ
за избор на фирма-купувач на следното оборудване:

На зоналното първенство 11-годишните хандбалистки на ХК "Панагюрище" се представиха отлично

Написана от  Събота, 10 Февруари 2018 22:31
На 10 февруари в Хасково се проведе  първият кръг от зоналното първенство на зона Тракия за 11- годишни момичета. 
Възпитаничките на Любка Карагьозова и Георги Атанасов се представиха отлично с две категорични победи и една загуба с 1 гол. В първата среща малките панагюрски надежди победиха "Свиленград 2" с 17:3  /9:1 на полувремето/.
Втората среща със" Свиленград 1" се игра при изравнени възможности на двата отбора  - гол за гол,  и грешка за нашия отбор две минути преди края на мач ни лиши от равенството. Мачът завърши 10:9 за Свиленград /4:4 на полувремето/.
В третата среща - срещу Хасково, панагюрските момичета показаха завидни умения и победиха с 15:4  /7:2 на полувремето/, разказаха треньорите.
Тимът на панагюрки бе в състав: Антония Раленекова,Ева Дионисова, Даная Бобекова, Мария Карабойчева,Силвана Димитрова,Гергана Спасова,Мария Домусчиева,Цветелина Делова,Ивелина Шопова,Натали Игнатова,Николета Дюлгярова.
Според треньорите тези панагюрски хандбалистки имат голям потенциал, всички са със страхотни качества, които трябва да се развиват. Ако клубното ръководство намери средства този отбор да участва на Държавния финал за 11-годишни  момичета в Свиленград през април, това ще бъде страхотно начало за развитието на младите таланти, коментира Любка Карагьозова.
 
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси