Следвайте ни и в социалните мрежи:


Мажоретният състав на СУ ,,Нешо Бончев“ спечели призови места на Националния конкурс „Дъга от таланти“ 2018.
Тази сутрин в голямата зала на Театър дом-паметник започна конкурсната програма на XIV издание на Националния фестивал за млади изпълнители на българска патриотична песен „Родолюбие“.
Лидерът в българския рудодобив „Асарел-Медет“АД и през тази година ще отвoри вратите си за студенти и млади специалисти,
Повечето млади хора смятат, че са материално задоволени, намират относително лесно работа, но повечето не работят по специалността си.
В СУ Нешо Бончев се проведоха пролетни игри, в които участваха ученици от втори клас и техните родители.
На 14 април в местността Конска поляна, намираща се над с. Панагюрски колонии, се засадиха 1200 фиданки, от които 600 броя смърч и 600 броя бук,
Панагюрските плувци, спечелили медали Панагюрските плувци, спечелили медали Павлина Вайсилова

Състезатели на СКП „Каменград“ ще участват в турнира по плуване „Гладиатор“

Написана от  Понеделник, 05 Февруари 2018 21:34
Панагюрските спортисти от новосъздадения Спортен клуб по плуване „Каменград“ се подготвят за второто си състезание. 
Те ще участват в турнира „Гладиатор“ в София, който ще се проведе на 10 и 11 февруари в плувен басейн „Спортната палата“. Негов организатор е КПС „Олимпия“.
Спортен клуб по плуване „Каменград“ бе регистриран в края на 2017 година в Българска федерация "Плувни спортове" и за първи път участва в състезание на 27 януари в Пазарджик. В него родените през 2008 г. Теодора Ракова и Катрин Радивчева спечелиха по три медала. "И двете постигнаха резултати, които на по-висок ранг състезание ще им отредят също призови места", изрази убеденост след турнира в Пазарджик  Димитър Аврамов, един от треньорите на панагюрски клуб по плуване. Той похвали за плувните умения най-малката участничка - осемгодишната Мария Топалова, Стоян Врагов, който спечели златен медал и сребърен медал, Валерия Добрева, завоювала сребърен медал, Петър Маслев за бронзовото му отличие, Дара Маслева, Елена Каменова, Милян Сурлеков, Росен Байков, Кристиян Спасов, Стоян Цанев и Кристияна Поибренска.

Изключително уважение за постиженията на децата заслужава другият треньор Екатерина Радивчева.
Тя е от години е и спасител в басейна, и треньор. Завършила е спортното училище в Пазарджик и курс за треньори в НСА. Родителите на децата казват за двамата треньори, че са страхотен тандем, а за г-жа Радивчева говорят с възхищение и почит заради нейните внимание и всеотдайност по време на работа с малчуганите.

Екатерина Радивчева е рядко срещан работохолик, характеризира я Димитър Аврамов.

Той и Екатерина Радивчева очакват бъдещите шампиони по плуване всеки ден по всяко време в минералния басейн на СПА комплекс "Каменград". 


Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси