Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 25 април в Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище
Лидерът в българския рудодобив „Асарел-Медет“АД и през тази година ще отвoри вратите си за студенти и млади специалисти,
На 24 април Лайънс клуб - Панагюрище и приятели проведоха втория си вело-поход
Най-добрите хандбални таланти на възраст от 13 до 16 години се събраха на мащабна проява в гр. Габрово от 21 до 24 април.
Дирекция "Бюро по труд" - Панагюрище обяви, че свободните работни места за специалисти с висше образование са:

Над 170 деца от втори клас (от около 200) от училищата на територията на общините Панагюрище и Стрелча бяха безплатно прегледани за гръбначни изкривявания.
Инструкторите на СК "ОДИН" Желязко Гагов и Здравко Еров Инструкторите на СК "ОДИН" Желязко Гагов и Здравко Еров

Панагюрище отново ще е домакин на държавното първенство по таекуон-до

Написана от  Вторник, 09 Януари 2018 19:15
 И тази година Панагюрище ще е домакин на държавното първенство по таекуон-до, но за първи път
 в дисциплините спаринг и силов тест. Престижното състезание ще се проведе в зала "Арена Асарел" от 2 до 4 февруари. В него ще се включат най-силните клубове в България, тъй като ще се определи съставът на националния ни отбор за Европейското първенство в Естония. Миналата година държавното първенство по таекуон-до отново се проведе в Панагюрище, но бе за дисциплините форма, специална техника и самозащита.

Това съобщи за oshtepan.com Здравко Еров, един от инструкторите на панагюрския клуб по таекуон-до СК "ОДИН". Той допълни, че тази неделя - 14 януари, в залата на СК "ОДИН" ще се проведе изпит за повишаване на степен - от син до черен колан.
В него ще се включат над 20 таекуондисти от цялата страна, като ще има и един представител на СК "ОДИН". Здравко Еров коментира, че изпитът е доста тежък и продължава с часове, тъй като един от етапите му е писмената форма за знания.


 
 
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси