Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 21 октомври Православната църква почита Св. Иларион, наречен Велики, защото бил пример на християнско подвижничество, 
Заключителен акорд от мероприятията, посветени на 180 години от рождението на бележития учен проф. Марин Дринов, бе официалната церемония за връчване на поименната студентска стипендия на негово име.
Една от най-магнетичните фигури в историята на българското образование, наука и култура от втората половина на ХІХ в. е тази на панагюреца Марин Дринов,
На 19 октомври Българската правосавна църква празнува скромния отшелник от Рила планина,
Книга и филм „не в памет, а в чест на един вдъхновяващ лидер; на един голям българин, който обичаше своето отечество”;
Продължават активните проверки за незаконно притежаване и търговия с акцизни стоки. 
Инструкторите на СК "ОДИН" Желязко Гагов и Здравко Еров Инструкторите на СК "ОДИН" Желязко Гагов и Здравко Еров

Панагюрище отново ще е домакин на държавното първенство по таекуон-до

Написана от  Вторник, 09 Януари 2018 19:15
 И тази година Панагюрище ще е домакин на държавното първенство по таекуон-до, но за първи път
 в дисциплините спаринг и силов тест. Престижното състезание ще се проведе в зала "Арена Асарел" от 2 до 4 февруари. В него ще се включат най-силните клубове в България, тъй като ще се определи съставът на националния ни отбор за Европейското първенство в Естония. Миналата година държавното първенство по таекуон-до отново се проведе в Панагюрище, но бе за дисциплините форма, специална техника и самозащита.

Това съобщи за oshtepan.com Здравко Еров, един от инструкторите на панагюрския клуб по таекуон-до СК "ОДИН". Той допълни, че тази неделя - 14 януари, в залата на СК "ОДИН" ще се проведе изпит за повишаване на степен - от син до черен колан.
В него ще се включат над 20 таекуондисти от цялата страна, като ще има и един представител на СК "ОДИН". Здравко Еров коментира, че изпитът е доста тежък и продължава с часове, тъй като един от етапите му е писмената форма за знания.


 
 
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси