Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 25 април в Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище
Лидерът в българския рудодобив „Асарел-Медет“АД и през тази година ще отвoри вратите си за студенти и млади специалисти,
На 24 април Лайънс клуб - Панагюрище и приятели проведоха втория си вело-поход
Най-добрите хандбални таланти на възраст от 13 до 16 години се събраха на мащабна проява в гр. Габрово от 21 до 24 април.
Дирекция "Бюро по труд" - Панагюрище обяви, че свободните работни места за специалисти с висше образование са:

Над 170 деца от втори клас (от около 200) от училищата на територията на общините Панагюрище и Стрелча бяха безплатно прегледани за гръбначни изкривявания.
СК "ОПТИКС" СК "ОПТИКС"

Успешен дебют на новоучредения кик бокс клуб „ОПТИКС“, спортистите спечелиха първите си 8 медала

Написана от  Неделя, 17 Декември 2017 22:45
На 16-ти декември в спортен център Сиконко в София се проведе отворен турнир по кик бокс за купата на ИККЕН.
Именно на това състезание беше и дебютът на официално състезание на новоучредения панагюрски клуб по кик бокс „ОПТИКС“. А то бе повече от успешно, коментира Желязко Гагов. Той разказа:
"Стиловете на татами бяха доста интензивни. При юношите Стайко Танковски игра много силно и само лекарска забрана му отреди бронзовия медал в дисциплината кик лайт до 57 кг. В следващата категория Лъчезар Ковачев се представи достойно и завоюва третите места в две дисциплини – лайт контакт и кик лайт.
Въпреки че игра с много по-опитен противник на финала, Преслав Йорданов пласира доста точни удари и завоюва сребърния медал в категорията над 69 килограма в кик лайта.
При мъжете Ангел Михлюзов в категория до 69 килограма в кик лайта успешно се класира на финал и само липсата на състезателен опит му попречи да се окичи със златния медал. Иван Делчев пък до 63 кг трябваше да играе на финал срещу един от треньорите на пернишки клуб и успешно му противостоеше. 
Малшансът му отреди сребърния медал в дисциплината кик лайт.
Най-голяма радост ни донесоха младежите Цвятко Цветков и Добри Байков.
Цвятко остави без шанс съперниците си в дисциплината кик лайт до 57 кг.
Добри пък беше единственият ни представител на ринг в дисциплината лоу кик до 60 килограма.

Финалът му беше с тазгодишния републикански шампион в дисциплината. Но Добри не се уплаши от респектиращия си противник, а напротив - успя да се мобилизира. В първите два рунда наложи стила си на игра с канонада от серии с ръце и крака, които противникът му не можеше да блокира. В третия рунд след няколко много силни атаки на Добри републиканският шампион се отказа от битката и състезателят на „ОПТИКС“ завоюва златото".

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси