Следвайте ни и в социалните мрежи:

Около 70 хандбалистки, родители и приятели присъстваха на коледния турнир по хандбал днес в зала „Арена Асарел“.
Когато стане дума за Бог, винаги има разнопосочни мнения, защото и Вярата е божи дар. А и различните хора вярват в различни  неща. Ето една от притчите за вярата.

"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
                      www.asarel.com
Минно-обогатителен комплекс „Асарел-Медет”АД е първата, най-голяма и водеща българска минна компания за открит добив и обогатяване на медни руди.
Днес в 10.00 часа в центъра на Панагюрище ще бъде открит първият благотворителен базар
Днес в панагюрската зала "Арена Асарел" има два турнира, които ще започнат преди обяд.
Днес в Актовата зала на ОУ „Проф.Марин Дринов“ имаше коледно тържество за сираци и полусираци, 

Църквата „Св.Николай Мирликийски Чудотворец“ в село Баня става на 180 години, учителката Елисавета Георгиева дари завеса за царските двери

Написана от  Вторник, 05 Декември 2017 10:57
Църковното настоятелство на храма „Св.Николай Мирликийски Чудотворец“ – с.Баня, кани миряните на 6 декември от 11.00 часа 
на храмов празник.
Благодарение на обединените идеи на родолюбивата учителка Елисавета Георгиева и Лушка Апостолова, подкрепени от ентусиазма и вярата на местните хора, имаше дарителска кампания, с която се осигури завеса за царските двери на църквата и икона на Св. Николай.  Извеза я Елисавета Георгиева, а участващите в дарението са 55 души, разказа секретарят на читалище „Пробуда-1872“ Радка Мутева.
В църквата в с. Баня има плочник, на който е записана годината на основаването на църквата - 1837 г. Същата година е роден и Апостола на свободата - Дякон Левски.


Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Абониране

Въпроси