Следвайте ни и в социалните мрежи:

"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр.Панагюрище
ПРОДАВА СЛЕДНОТО УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ
Правителството одобри 948 235 лв. допълнителни средства по бюджетите на общините
Правителството одобри изменения и допълнения на Националната програма за профилактика, надзор, контрол и ликвидиране на болестите по животните и зоонозите за периода 2016 - 2018 г. 
Общият успех за област Пазарджик от държавните зрелостни изпити през май тази година Добър 4,11
Правителството одобри допълнителни 30 056 784 лв. за купуване на познавателни книжки, учебници, учебни комплекти и учебни помагала за децата и учениците
Министерския съвет прие Постановление за определяне на нов размер на социалната пенсия за старост,
Треньорът Александър Фръгов и Никола Петкански на почетното първо място Треньорът Александър Фръгов и Никола Петкански на почетното първо място

Джудистите на СК „Бойни спортове“ спечелиха 5 медала на международен турнир

Написана от  Понеделник, 06 Ноември 2017 16:20
На 4 и 5 ноември в Пловдив се проведе Международният турнир по джудо „Тодор Даракиев”. В него СК “Бойни спортове” - Панагюрище 
участва със 7 състезатели и спечели пълен комплект с отличия - 2 златни и 2 сребърни медала, и 1 бронзов.
В категория до 73 кг. при юношите златен медал спечели Никола Петкански, а при девойките до 70 кг. златото взе Марчела Коленцева, съобщи треньорът Александър Фръгов.
При по-малките Спартак Кеков, който смо преди седмица се окичи с бронзов медал на турнир в Перник, сега спечели сребърен  медал в категория до 42 кг. Тов показва потенциал и желание за развитие, коментира треньорът му Александър Фръгов.
Вицешампионска титла в категория до 60 кг. спечели Георги Динков, а в категория 60 + Алкивиадис Ставридис, който тежи 70 кг., се пребори успешно със сериозните противници, по-голямата част от които бяха над 90 кг., подчерта Фръгов.
Много добро представяне направиха Денис Борисов в категория над 66 кг. и Мартин Цеков в категория до 24 кг. , като се класираха на 5 място.
Треньорите на СК “Бойни спортове” са доволни от постигнатите резултати и продължават с активната подготовка на своите състезатели, които на 11 ноември ще участват в един от най-силните турнири на България, организиран от СК “Илинден”- София.  В него ще се включат над 800 участници от 10 държави. СК "Бойни спортове" ще е с 10 джудисти.

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси