Следвайте ни и в социалните мрежи:

В изпълнение на дейностите за 2017 г. по  Националната програма за превенция на хроничните незаразни болести /2014-2020г./ и по заповед от 20 ноември
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
                 www.asarel.com
Минно-обогатителен комплекс „Асарел-Медет”АД е първата, най-голяма и водеща българска минна компания за открит добив и обогатяване на медни руди.
Екипът на ДГ „Звънче” спечели проект по Национална програма „Развитие на системата на предучилищното образование”, финансиран от Министерство на образованието и науката.
На 24 ноември Православната църква почита паметта на св. великомъченица Екатерина - една от най-образованите жени на своето време.
Червенокръстците в Панагюрище сътвориха първите си коледни украси в отворилата на 20 ноември „Работилница на Дядо Коледа“.
Двама водачи, предложили подкупи на полицаи от РУ-Панагюрище, са задържани в рамките на изминалото денонощие,
Треньорът Александър Фръгов и Никола Петкански на почетното първо място Треньорът Александър Фръгов и Никола Петкански на почетното първо място

Джудистите на СК „Бойни спортове“ спечелиха 5 медала на международен турнир

Написана от  Понеделник, 06 Ноември 2017 16:20
На 4 и 5 ноември в Пловдив се проведе Международният турнир по джудо „Тодор Даракиев”. В него СК “Бойни спортове” - Панагюрище 
участва със 7 състезатели и спечели пълен комплект с отличия - 2 златни и 2 сребърни медала, и 1 бронзов.
В категория до 73 кг. при юношите златен медал спечели Никола Петкански, а при девойките до 70 кг. златото взе Марчела Коленцева, съобщи треньорът Александър Фръгов.
При по-малките Спартак Кеков, който смо преди седмица се окичи с бронзов медал на турнир в Перник, сега спечели сребърен  медал в категория до 42 кг. Тов показва потенциал и желание за развитие, коментира треньорът му Александър Фръгов.
Вицешампионска титла в категория до 60 кг. спечели Георги Динков, а в категория 60 + Алкивиадис Ставридис, който тежи 70 кг., се пребори успешно със сериозните противници, по-голямата част от които бяха над 90 кг., подчерта Фръгов.
Много добро представяне направиха Денис Борисов в категория над 66 кг. и Мартин Цеков в категория до 24 кг. , като се класираха на 5 място.
Треньорите на СК “Бойни спортове” са доволни от постигнатите резултати и продължават с активната подготовка на своите състезатели, които на 11 ноември ще участват в един от най-силните турнири на България, организиран от СК “Илинден”- София.  В него ще се включат над 800 участници от 10 държави. СК "Бойни спортове" ще е с 10 джудисти.

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

lezginka


 

lezginka

Абониране

Въпроси