Следвайте ни и в социалните мрежи:

В изпълнение на дейностите за 2017 г. по  Националната програма за превенция на хроничните незаразни болести /2014-2020г./ и по заповед от 20 ноември
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
                 www.asarel.com
Минно-обогатителен комплекс „Асарел-Медет”АД е първата, най-голяма и водеща българска минна компания за открит добив и обогатяване на медни руди.
Екипът на ДГ „Звънче” спечели проект по Национална програма „Развитие на системата на предучилищното образование”, финансиран от Министерство на образованието и науката.
На 24 ноември Православната църква почита паметта на св. великомъченица Екатерина - една от най-образованите жени на своето време.
Червенокръстците в Панагюрище сътвориха първите си коледни украси в отворилата на 20 ноември „Работилница на Дядо Коледа“.
Двама водачи, предложили подкупи на полицаи от РУ-Панагюрище, са задържани в рамките на изминалото денонощие,

Три загуби претърпяха 19-годишните хандбалистки на Панагюрище

Написана от  Събота, 04 Ноември 2017 12:52
На 3 ноември в Сливница се игра първият турнир от зоналното първенство за 19-годишни девойки с участието на Панагюрище, Хасково  и  Сливница. 
По наредба, когато в група са три отбора, два от тях играят по две срещи, защото всеки отбор в зоналното изиграва 8 мача, след това е зоналният финал и след него държавният финал. Отбор, който не е участвал в зонално първенство, няма право да участва на държавен финал и Купа България.
В този първи кръг отборите на Панагюрище и Сливница трябваше да изиграят по две срещи по между си и по една среща с Хасково. Панагюрки загубиха и трите мача: първия със Сливница с резултат 24:13,втория от Хасково с 23:20 и третия отново със Сливница с 25:21.
Въпреки загубите , треньорите Карагьозова и Атанасов са доволни от играта на девойките, тъй като три  от тях са за първа година в тази възрастова група , а титулярният разпределител втори месец лекува контузия и не игра.
Съставът на отбора на 19-годишните бе: Мария Маслева, Станислава Чакърова, Марина Чардакова, Стоянка Варадинова, Катрин Чочева, Евелин Драганова, Николета Иванова, Стефани Навущанова, Стилиана Кирилова, Донка Бояджиева, Стиляна Добрева.
Следващият кръг от първенството ще се играе през януари 2018 г.
В следващите уикенди на м.ноември ще се играят квалификационните турнири за Купа България за 19-годишните,16-годишните и 14- годишните девойки. За Купа България –жени жребият отреди Панагюрище да срещне претендента за Купата - Свиленград, където играят три панагюрки: вратарката Тотка Дойкинова и близначките Стефка и Петя Цветанкови. Срещата ще е на 25 ноември от 14.00 ч в панагюрската зала „Арена Асарел“.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

lezginka


 

lezginka

Абониране

Въпроси