Следвайте ни и в социалните мрежи:

В изпълнение на дейностите за 2017 г. по  Националната програма за превенция на хроничните незаразни болести /2014-2020г./ и по заповед от 20 ноември
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
                 www.asarel.com
Минно-обогатителен комплекс „Асарел-Медет”АД е първата, най-голяма и водеща българска минна компания за открит добив и обогатяване на медни руди.
Екипът на ДГ „Звънче” спечели проект по Национална програма „Развитие на системата на предучилищното образование”, финансиран от Министерство на образованието и науката.
На 24 ноември Православната църква почита паметта на св. великомъченица Екатерина - една от най-образованите жени на своето време.
Червенокръстците в Панагюрище сътвориха първите си коледни украси в отворилата на 20 ноември „Работилница на Дядо Коледа“.
Двама водачи, предложили подкупи на полицаи от РУ-Панагюрище, са задържани в рамките на изминалото денонощие,
12-годишните хандбалистки на Панагюрище 12-годишните хандбалистки на Панагюрище

Амбиция да са първи в зоната имат 12-годишните момичета на ХК „Панагюрище“

Написана от  Събота, 04 Ноември 2017 12:45
На 2 ноември в Свиленград се проведе първият кръг на зоналното първенство по хандбал за 12- годишни момичета.
В надпреварата участваха четири отбора. Момичетата на ХК „Панагюриище“ записаха победи над Поморие и Хасково и загубиха от Свиленград.
След този кръг момичетата са на второ място във временното класиране.
Отборът игра в състав: Стела Скачкова,Габриела Попова, Адриана Иванова, Стиляна Футекова, Кристияна Предьова, Антония Кроснарова, Иванка Делирадева, Иглика Драганова, Антония Раленекова, Ева Дионисова, Кристина Гочева, Даная Бобекова.
Въпреки загубата от Свиленград,треньорите и момичетата са ентусиазирани в следващите турнири да победят и да се класират на първо място в зоната.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

lezginka


 

lezginka

Абониране

Въпроси