Следвайте ни и в социалните мрежи:

На държавния финал за 14-годишни девойки в гр. Сливница, който се проведе на 15, 16 и 17 юни, отборът на ХК „Панагюрище“ 
С 3D премиерата на приключенския екшън "ДЖУРАСИК СВЯТ: РУХНАЛОТО КРАЛСТВО" започва филмовата седмица кино "Модерен театър" в Панагюрище
От 16 юни на пазара е новият брой на вестник "Още ПЛАМ", чието водещо заглавие е "Срещнаха се, но-о-о... не се разбраха за сондажите".
При препълнена читалищна зала премина на 16 юни в Попинци поредната среща между жителите на селото и ръководството на „Асарел-Медет“ АД относно геоложките проучвания.
Всички дванадесетокласниците от СУ "Св.Св.Кирил и Методий“ в гр.Стрелча издържаха успешно държавния зрелостен изпит по български език и литература.
Адреан НИКОЛОВ, ИПИ
През последните години фокусът на дебата и реформите в системата на училищно образование гравитират най-вече около проблемите
Нелина Петришка и Десислава Ботева с треньора си Борис Влахов /вляво/ Нелина Петришка и Десислава Ботева с треньора си Борис Влахов /вляво/ СНИМКАТА е предоставена от клуба по тенис на маса "Панагюрище"

Нелина Петришка и Десислава Ботева се върнаха с медали от турнир по тенис на маса в Македония

Написана от  Петък, 13 Октомври 2017 09:24
На 11 и 12 октомври в гр. Куманово, Македония, се проведе открит Международен турнир по тенис на маса за младежи и девойки до 19 г.
Участваха  състезатели и състезателки  от Македония, Сърбия, Косово и България. От българска страна представители бяха спортисти от Тенис клуб „Панагюрище“ и Спортно училище „Олимпийски надежди" в гр. Чепеларе
За панагюрския клуб се състезаваха Десислава Ботева, Нелина Петришка, Димитър Калоянов и Божидар Васев. Представянето на Нелина Петришка бе много добро и тя спечели златния медал. За съжаление жребият изпрати Десислава Ботева и Нелина Петришка в една група, а след това в един и същи поток. Така на полуфинала двете изиграха мач, достоен за финал, като Десислава Ботева остана с бронзов медал, а Нелина игра финал с доскорошната състезателка на клуба Красимира Ардинска, която изненада всички с добрата си игра. Тя победи националките на Македония на четвъртфинал и полуфинал и се окичи със сребърен медал.
При момчетата Димитър Калоянов загуби на четвърт финал от сърбина Петър Маркович с 3:2 , които стана шампион на турнира.А Божидар Васев, въпреки малкото си години, показа добра игра и желание.
Организацията бе отлична . Ръководството на Тенис клуб Панагюрище поздравява свойте състезатели и благодари на зам.- председателя на клуба Стойко Робов, които осигури безплатен транспорт на състезателите.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси