Следвайте ни и в социалните мрежи:

Втора среща на Калагларския род ще се проведе на 23 септември, като този път ще бъде на открито, съобщи
В Дирекция "Бюро по труда" - Панагюрище обявените свободни работни места за специалисти с висше образование са:
Бързо производство е образувано срещу пиян водач, който предложил подкуп на пътни полицаи. 
С 3D премиерата на американския трилър „ АЛФА” започва филмовата седмица в панагюрското кино „Модерен театър”.
Международен турнир за 14-годишни момичета по хандбал за „Купата на Панагюрище” организира на 22 и 23 септември
Полицейско производство е образувано срещу тийнейджър наркопласьор. 
Нелина Петришка и Десислава Ботева с треньора си Борис Влахов /вляво/ Нелина Петришка и Десислава Ботева с треньора си Борис Влахов /вляво/ СНИМКАТА е предоставена от клуба по тенис на маса "Панагюрище"

Нелина Петришка и Десислава Ботева се върнаха с медали от турнир по тенис на маса в Македония

Написана от  Петък, 13 Октомври 2017 09:24
На 11 и 12 октомври в гр. Куманово, Македония, се проведе открит Международен турнир по тенис на маса за младежи и девойки до 19 г.
Участваха  състезатели и състезателки  от Македония, Сърбия, Косово и България. От българска страна представители бяха спортисти от Тенис клуб „Панагюрище“ и Спортно училище „Олимпийски надежди" в гр. Чепеларе
За панагюрския клуб се състезаваха Десислава Ботева, Нелина Петришка, Димитър Калоянов и Божидар Васев. Представянето на Нелина Петришка бе много добро и тя спечели златния медал. За съжаление жребият изпрати Десислава Ботева и Нелина Петришка в една група, а след това в един и същи поток. Така на полуфинала двете изиграха мач, достоен за финал, като Десислава Ботева остана с бронзов медал, а Нелина игра финал с доскорошната състезателка на клуба Красимира Ардинска, която изненада всички с добрата си игра. Тя победи националките на Македония на четвъртфинал и полуфинал и се окичи със сребърен медал.
При момчетата Димитър Калоянов загуби на четвърт финал от сърбина Петър Маркович с 3:2 , които стана шампион на турнира.А Божидар Васев, въпреки малкото си години, показа добра игра и желание.
Организацията бе отлична . Ръководството на Тенис клуб Панагюрище поздравява свойте състезатели и благодари на зам.- председателя на клуба Стойко Робов, които осигури безплатен транспорт на състезателите.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси