Следвайте ни и в социалните мрежи:

За поредна година EVN България напомни на всички общини в Югоизточна България, които се обслужват от компанията, 
Две бързи полицейски производства са образувани спрямо водачи. На улица в Панагюрище
Откакто свят светува,  хората се интересуват съществува ли Господ. Но един млад учен успява да убеди всички в тезата, че непознаването на Бог е причината за големите ни съмнения в него.
Допълнителни 9 милиона лева ще получат общините за 2017 г. за компенсиране на безплатния транспорт на деца и ученици,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
                              www.asarel.com
Минно-обогатителен комплекс „Асарел-Медет”АД е първата, най-голяма и водеща българска минна компания за открит добив и обогатяване на медни руди.
След две години на очакване осмият епизод от култовата космическа сага "Междузвездни войни" продължава пътя на "Междузвездни войни: Силата се пробужда",
Нелина Петришка и Десислава Ботева с треньора си Борис Влахов /вляво/ Нелина Петришка и Десислава Ботева с треньора си Борис Влахов /вляво/ СНИМКАТА е предоставена от клуба по тенис на маса "Панагюрище"

Нелина Петришка и Десислава Ботева се върнаха с медали от турнир по тенис на маса в Македония

Написана от  Петък, 13 Октомври 2017 09:24
На 11 и 12 октомври в гр. Куманово, Македония, се проведе открит Международен турнир по тенис на маса за младежи и девойки до 19 г.
Участваха  състезатели и състезателки  от Македония, Сърбия, Косово и България. От българска страна представители бяха спортисти от Тенис клуб „Панагюрище“ и Спортно училище „Олимпийски надежди" в гр. Чепеларе
За панагюрския клуб се състезаваха Десислава Ботева, Нелина Петришка, Димитър Калоянов и Божидар Васев. Представянето на Нелина Петришка бе много добро и тя спечели златния медал. За съжаление жребият изпрати Десислава Ботева и Нелина Петришка в една група, а след това в един и същи поток. Така на полуфинала двете изиграха мач, достоен за финал, като Десислава Ботева остана с бронзов медал, а Нелина игра финал с доскорошната състезателка на клуба Красимира Ардинска, която изненада всички с добрата си игра. Тя победи националките на Македония на четвъртфинал и полуфинал и се окичи със сребърен медал.
При момчетата Димитър Калоянов загуби на четвърт финал от сърбина Петър Маркович с 3:2 , които стана шампион на турнира.А Божидар Васев, въпреки малкото си години, показа добра игра и желание.
Организацията бе отлична . Ръководството на Тенис клуб Панагюрище поздравява свойте състезатели и благодари на зам.- председателя на клуба Стойко Робов, които осигури безплатен транспорт на състезателите.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Абониране

Въпроси