Следвайте ни и в социалните мрежи:

Вместо анимацията "Малкият вампир", тази седмица киноманите ще могат да гледат премиерата на българската лента "ЛИЛИ РИБКАТА"– 2D
 
Правителството прие промени в Закона за защита от вредното въздействие на химичните вещества и смеси, свързани с живака.
Информационно събитие, посветено на Световния ден за борба с туберкулозата, се проведе на 22 март в РЗИ - Пазарджик, 
Програмата за летни студентски стажове в държавната администрация започна на 21 март, съобщиха от правителствената пресслужба.
Правителството отпусна 500 000 долара, което е сумата, предвидена за плащане през 2018 г. за организиране и провеждане
Тазгодишната програма на Бончевите празниците провокира учениците с ново състезание – най-бързо редене на всеизвестното кубче на Рубик.

Десетки шахматисти са заявили участие за турнира за Купата на миньора

Написана от  Петък, 11 Август 2017 22:46
На 12 август ще бъде открит ежегодният шахматен турнир “Купата на миньора“, който ще се проведе в зала “Арена Асарел“.
Главни организатори са секция по шахмат “Асарел-Медет“, Община Панагюрище, Асоциацията на спортните клубове – Панагюрище, шахматен клуб “Оборище“ , Българска асоциация по шахмат. Главен съдия на събитието ще бъде Христо Костурков, а помощник съдия Петьо Караджов.
До днес заявка за участие бяха подали 48 човека от цялата страна, като записването ще продължи до 12:00 часа на 12 август.
Един от най-интересните участници ще бъде най-младата надежда на българския шахмат – 6- годишният Данаил Попзафиров, съобщи на фейсбук страницата си отдела по комуникации в „Асарел-Медет“. Досега няма турнир, в който младият шахматист да не е спечелил медал.
Наградите за турнира са осигурени от “Асарел-Медет“ АД, като са предвидени купи и медали за победителите и предметни награди за всички участници.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси