Следвайте ни и в социалните мрежи:

Вместо анимацията "Малкият вампир", тази седмица киноманите ще могат да гледат премиерата на българската лента "ЛИЛИ РИБКАТА"– 2D
 
Правителството прие промени в Закона за защита от вредното въздействие на химичните вещества и смеси, свързани с живака.
Информационно събитие, посветено на Световния ден за борба с туберкулозата, се проведе на 22 март в РЗИ - Пазарджик, 
Програмата за летни студентски стажове в държавната администрация започна на 21 март, съобщиха от правителствената пресслужба.
Правителството отпусна 500 000 долара, което е сумата, предвидена за плащане през 2018 г. за организиране и провеждане
Тазгодишната програма на Бончевите празниците провокира учениците с ново състезание – най-бързо редене на всеизвестното кубче на Рубик.
Мария Ангелова в Дания Мария Ангелова в Дания

Мария Ангелова спечели пето и седмо място на спортно ходене на Европейското първенство за ветерани по лека атлетика

Написана от  Петък, 11 Август 2017 22:29
Приключи Европейското първенство за ветерани по лека атлетика - European Masters Athletics Championships Stadia (EMACS) 2017.
То се проведе от 27 юли до 6 август в град Орхус в Дания и в него се включиха хиляди състезатели. България бе представена от 4 души, след които бе Мария Ангелова, която се състезава за панагюрския КЛА „Борис Мулешков“. Мария участва във възрастовата група 35 години в дисциплините 5 000 м и 10 000 м спортно ходене и се представи отлично. В по-малката дистанция тя финишира седма, а на 10 000 м  спечели 5 място в Европа. За oshtepan.com петата в Европа разказа:
Състезанието протече при изключителна организация и мноооооооого силни резултати и конкуренция.
Времето там е изключително променливо - слънце, проливен дъжд, в какъвто ден беше и спортното ходене на 10км, и накрая вятър. Kай-важното е, че се завърнахме с моя треньор Дончо Калпаков живи и здрави, пътували 48 часа с автобус“.

Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси