Следвайте ни и в социалните мрежи:

IСъс създаването на човека се появява и злото. И започва борбата между двата свята - на доброто и на злото. Често пъти, правейки добро, човек е с очакването за благодарност. И, когато не я получи, се разочарова. Една жена всеки ден пекла питка за членовете на семейството си и една допълнителна питка за някой гладен минувач.
Както oshtepan.com съобщи, и тази седмица в кино "Модерен театър" киноманите ще имат възможност да гледат
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
www.asarel.com
Минно-обогатителен комплекс „Асарел-Медет”АД е първата, най-голяма и водеща българска минна компания за открит добив и обогатяване на медни руди.
На 16-ти декември в спортен център Сиконко в София се проведе отворен турнир по кик бокс за купата на ИККЕН.
Изложба живопис на д-р Станислав Бадаланов бе открита в Исторически музей-Панагюрище на 15 декември. Тя съдържа 46 творби, утвърждаващи красотата на живота
Тази вечер във финалното предаване на третия сезон на риалити предаването "ФЕРМАТА" един от водещите - Андрей Арнаудов,
Мария Ангелова в Дания Мария Ангелова в Дания

Мария Ангелова спечели пето и седмо място на спортно ходене на Европейското първенство за ветерани по лека атлетика

Написана от  Петък, 11 Август 2017 22:29
Приключи Европейското първенство за ветерани по лека атлетика - European Masters Athletics Championships Stadia (EMACS) 2017.
То се проведе от 27 юли до 6 август в град Орхус в Дания и в него се включиха хиляди състезатели. България бе представена от 4 души, след които бе Мария Ангелова, която се състезава за панагюрския КЛА „Борис Мулешков“. Мария участва във възрастовата група 35 години в дисциплините 5 000 м и 10 000 м спортно ходене и се представи отлично. В по-малката дистанция тя финишира седма, а на 10 000 м  спечели 5 място в Европа. За oshtepan.com петата в Европа разказа:
Състезанието протече при изключителна организация и мноооооооого силни резултати и конкуренция.
Времето там е изключително променливо - слънце, проливен дъжд, в какъвто ден беше и спортното ходене на 10км, и накрая вятър. Kай-важното е, че се завърнахме с моя треньор Дончо Калпаков живи и здрави, пътували 48 часа с автобус“.

Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси