Следвайте ни и в социалните мрежи:

Вместо анимацията "Малкият вампир", тази седмица киноманите ще могат да гледат премиерата на българската лента "ЛИЛИ РИБКАТА"– 2D
 
Правителството прие промени в Закона за защита от вредното въздействие на химичните вещества и смеси, свързани с живака.
Информационно събитие, посветено на Световния ден за борба с туберкулозата, се проведе на 22 март в РЗИ - Пазарджик, 
Програмата за летни студентски стажове в държавната администрация започна на 21 март, съобщиха от правителствената пресслужба.
Правителството отпусна 500 000 долара, което е сумата, предвидена за плащане през 2018 г. за организиране и провеждане
Тазгодишната програма на Бончевите празниците провокира учениците с ново състезание – най-бързо редене на всеизвестното кубче на Рубик.
Касуми Ишивака Касуми Ишивака

Седмата в света ще играе отново на Международния турнир "„Асарел България Оупън“

Написана от  Сряда, 09 Август 2017 21:32
Японката Касуми Ишикава, която бе шампион при жените в първото издание на Международния турнир по тенис на маса 
„Асарел България Оупън“ през 2015 г. влиза директно под №1 в схемата на Откритото първенство на България по тенис на маса в Панагюрище и тази година. Касуми. Преез 2015 г. японката остави незабравим спомен с агресивния си стил на игра и скоростни разигравания, още повече че тя е сред малцината състезатели-левичари.
Последните години бяха много успешни за кариерата на Ишикава, която на 24 години вече е носител на 4 титли Шампион на Япония, включително и за последните три години, както и участие в две Олимпиади и една победа в Гранд финалите на ITTF World Tour.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси