Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 18 януари Българската православна църква почита Св. Атанасий - велик изповедник, учител и защитник на християнското учение за Боговъплъщението.
Marya Oryashkova new
(Обновена)
Десетки грамоти и статуетки бяха раздадени на състезатели на официалната церемония за награждаване на десетте най-добри спортисти на община Панагюрище за 2018 години.
Повишаването на участието на жените на пазара на труда и намаляването на разликите между половете в заплащането и доходите
След проведено ДНЕС заседание на Областния щаб за борба с грипа и острите респираторни заболявания бе решено да се обяви грипна епидемия
„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД
ПАНАГЮРИЩЕ
ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ:
СПЕЦИАЛИСТ МАРКЕТИНГ
 
УТРЕ - 17 януари, в многофункционална зала "Арена- Асарел-" ще се събере спортния елит на община Панагюрище, за да бъде част от официалната церемония

Започнаха срещите по хандбал на 12-годишните панагюрки в зона "Тракия"

Написана от  Понеделник, 10 Декември 2018 23:18
На 8 декември  в Свиленград се проведе първият кръг от Зоналното първенство по хандбал за 12- годишни момичета.
Панагюрският отбор записа победа над Хасково с 14:6 и загуба от Свиленград с 9:29.
В другата среща от турнира Свиленград се наложи над Хасково с 32:1.
Следващият кръг от първенството е на 2 февруари 2019 г.,където панагюрки ще срещнат отборите на Сливница и Кремиковци.
За Панагюрище в Свиленград играха: Антония Раленекова, Даная Бобекова, Силвана Димитрова, Гергана Спасова, Мария Карабойчева, Николета Дюлгярова, Цветелина Делова, Мария Домусчиева, Магдалина Шуманова, Любомира Симеонова, Десислава Джунова, Веселина Гаджева.
"От този сезон се играе по нови правила" Лична защита  и  7 + 3"   , което означава, че от състезателите ,играли през първото полувреме, за второто могат да бъдат включени само 4. Тази система на игра дава възможност за отбелязване на повече голове, а също така и всички деца да бъдат включени в игра", коментира Любка Карагьозова, един от треньорите на ХК "Панагюрище".

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси