Следвайте ни и в социалните мрежи:

„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД
Панагюрище
ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ:
СПЕЦИАЛИСТ МАРКЕТИНГ
Романтичната американска комедиия "ВТОРИ ШАНС"2D премиера, е един от филмите в киноафиша тази седмица.
 
Дни преди Коледа учениците от VIб клас в СУ „Нешо Бончев”, с класен ръководител Юлия Богоева, изнесоха открит урок, посветен на българския обичай Бъднуване.
Днес мъжете на Волейболен клуб "Пан Волей"  извоюваха две ПОБЕДИ на турнира в А НВГ,
ДНЕС, 16 декември, Панагюрище е домакин на турнир по волейбол за мъже от А НВГ,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
ПРОДАВА СЛЕДНИТЕ УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ:

Таекуондистите на СК "ОДИН" - Панагюрище спечелиха престижни места на силния Международен турнир ''България оупън''

Написана от  Неделя, 25 Ноември 2018 21:34
При изключително силна конкуренция, но с много голям хъс за победа, 24-те състезатели от трите секции на СК „ОДИН” успяха да спечелят златни, сребърни и бронзови отличия
на престижния Международен турнир по таекуон до „България оупън”. Той се проведе на 24 и 25 ноември в спортната зала на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” и в него участваха над 700 състезатели от 15 държави.
Деца, девойки и юноши, жени и мъже се състезаваха в дисциплините „форма“ и „спаринг“ и предизвикаха силни зрителски емоции със зрелищната си игра. В първия състезателен ден
при децата (10-11 години) таекуондистите от софийската секция на СК „ОДИН” се представиха  достойно, като спечелиха 3 медала. На форма в категория 30 кг Гергана Пешева се пребори за сребърен медал, а на спаринг Михаил Иванов и Борислав Петков успяха да вземат престижното трето място в своите категории и окичиха гърдите си с бронзови отличия.


Впечатляваща игра при девойките на спаринг в категория до 40 кг. направи
Деница Маджарова /на снимката вдясно/ от секцията в Стрелча. Тя се изкачи на потечното първо място на стълбицата и на гърдите й заблестя златен медал. Същия успех в същата дисциплина постигна и Силвана Байкова, но в категория до 50 кг.  Сребърен медал на спаринг при децата до 30 кг. спечели петокласникът Николай Такучев. При големите Добри Байков успя да грабне бронзов медал на форма.
В първия ден и таекуондистите от Панагюрище защитиха с представянето си името на клуб "ОДИН".
На форма с уменията си 
 впечатли Таня Машева, която спечели златото. В същата дисциплина за втори места и сребърни медали се пребориха Искрьо Загарьов и Цветелина Спасова, а Йоана Солакова обогати спорната си биография с бронзов медал.
В ожесточени битки на спаринг в категория до 50 кг. Петър Костурков спечели първо място и златен медал, а на форма 3 място. В категория +65 кг. на спаринг Нено Чернирадев за малко не окичи гърдите си със злато, и второто място при такава конкуренция е изключителен успех. На почетната стълбица стъпи и Дарина Машева, която на спаринг до +50 кг. спечели 3 място  и бронзов медал.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси