Следвайте ни и в социалните мрежи:

Работните места за специалисти с висше образование, обявени тази седмица в Дирекция "Бюро по труда"- Панагюрище, са:
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ"АД

               гр. Панагюрище
ПРОДАВА СЛЕДНОТО УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
ДНЕС /19 февруари/ звездобройците ще могат да се възхитят на явлението супер снежна луна. В 17.55 часа българско време на небето ще се покаже най-голямата и ярка Луна за тази година.
На 15 февруари в залата на 79 СУ "Индира Ганди" в София се проведе изпит по таекуон-до за степени до 4 гуп.
На 18 февруари 1873 г. в покрайнините на тогавашна София е изпълнена присъдата, издадена срещу Васил Иванов Кунчев – смърт чрез обесване.
     При рутинна проверка на улица в Панагюрище местните полицаи установили, че 17-годишен тийнейджър от село Оборище

В Международния турнир по таекуон-до ITF „България оупън" в Пловдив участват 24 състезатели от СК "ОДИН" - Панагюрище

Написана от  Събота, 24 Ноември 2018 15:11
Над 700 спортисти от 15 държави участват в престижния Международен турнир по таекуон-до ITF „България оупън“, който се провежда днес и утре - 24 и 25 ноември, в спортната зала на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

В двата дена деца, девойки и юноши, жени и мъже от цяла Европа ще се състезават в дисциплините „форма“ и „спаринг“. За първи път действието ще се развива на шест игрални полета, което се очаква да допринесе още повече за зрителските емоции. Предвижда се изиграването и на особено зрелищната дисциплина „отборно спаринг“. 
В турнира участват общо 24 таекуондисти от трите секции на Спортен клуб” ОДИН”: секцииите в Панагюрище, Стрелча и София. От столичната секция, която отвори врати  на 2 октомври 2015 по идея на Пенко Пенчев и със съдействието на Желязко Гагов, за престижни места и в двете дисциплини ще се борят 7 състезатели.Досега съсстезателите на софийската секция имат призови места от всеки турнир имаме, като на последния в Стара Загора се представиха отлично и 6 деца завоюваха 11 медала, от които  3 златни .
Официалната церемония по откриването на турнира е ДНЕС от 19 ч. 

Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

Нови коментари

Абониране

Въпроси