Следвайте ни и в социалните мрежи:

„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД
Панагюрище
ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ:
СПЕЦИАЛИСТ МАРКЕТИНГ
Романтичната американска комедиия "ВТОРИ ШАНС"2D премиера, е един от филмите в киноафиша тази седмица.
 
Дни преди Коледа учениците от VIб клас в СУ „Нешо Бончев”, с класен ръководител Юлия Богоева, изнесоха открит урок, посветен на българския обичай Бъднуване.
Днес мъжете на Волейболен клуб "Пан Волей"  извоюваха две ПОБЕДИ на турнира в А НВГ,
ДНЕС, 16 декември, Панагюрище е домакин на турнир по волейбол за мъже от А НВГ,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
ПРОДАВА СЛЕДНИТЕ УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ:

Международен детски футболен турнир "Проф. Д-р Лъчезар Цоцорков" и „Мач на звездите“ ще се състои в Панагюрище, където ще дойдат и италиански футболни легенди

Написана от  Четвъртък, 22 Ноември 2018 14:27
На пресконференция ДНЕС в София инициатори и журналисти дадоха повече информация за първия по рода си Международен детски футболен турнир на името на „Проф. Д-р Лъчезар Цоцорков“, 
който ще се състои на 4 и 5 декември 2018 г. в зала „Арена Асарел” в Панагюрище.
В турнира ще играят детските академии на футболните клубове на „Милан“ и на „Ювентус“, които ще се съревновават с детските школи на набор 2008 на българските футболни клубове.
В рамките на турнира и за подкрепа и мотивация на децата ще гостуват италианските футболни легенди Салваторе Скилачи, Франко Барези, Анджело Коломбо, Стефано Еранио, Стефано Такони, Морено Торичели, Диего Фикара. Италианците ще се изправят в приятелски „мач на звездите“ срещу българските бивши футболни национали Георги Иванов – Гонзо, Наско Сираков, Даниел Боримиров, Цанко Цветанов, Георги Петков, Асен Караславов, Бончо Генчев.
Международният детски футболен турнир е с амбиция да стане традиционен и да привлича все повече деца в професионалния и в масовия спорт, както и да покаже, че в една неголяма българска община, каквато е Панагюрище, могат да се случват проекти на световно ниво. Турнирът ще представи на италианските гости и възможностите на спортната зала „Арена Асарел”, която е на световно ниво, стадиона в Панагюрище, плувния комплекс в хотел „Каменград” и Парк хотел „Асарел”, които могат да привлекат много, много професионални отбори да се подготвят за състезания в страната ни, а Панагюрище да посрещне като домакин и други международни спортни изяви.
В първия ден от турнира ще се играят мачовете в групите в 2 полувремена по 20 минути, като входът ЩЕ Е  е безплатен,
а за втория ден, когато ще се играят полуифинали, финалите и „мачът на звездите“, билети се продават на символична стойност от 5 лв. и 10 лв. семеен билет за двама възрастни и 2 деца.
Билети за Международния детски футболен турнир се продават в Ивентим за 5 декември 2018 г., а за първия ден каним всички желаещи да го посетят и подкрепят българските участници.
Заповядайте на 4 декември от 9.00 до 18.00 ч.,
а на 5 декември от 9.00 до 20.30 ч. на ул. „Кръстю Гешанов“ в Панагюрище, зала Арена Асарел на Първия Международния детски футболен турнир „Проф. Д-р Лъчезар Цоцорков“! 4
Програмата на събитието е изключително интересна!
Източник: организаторите на събитието

Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси