Следвайте ни и в социалните мрежи:

Работните места за специалисти с висше образование, обявени тази седмица в Дирекция "Бюро по труда"- Панагюрище, са:
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ"АД

               гр. Панагюрище
ПРОДАВА СЛЕДНОТО УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
ДНЕС /19 февруари/ звездобройците ще могат да се възхитят на явлението супер снежна луна. В 17.55 часа българско време на небето ще се покаже най-голямата и ярка Луна за тази година.
На 15 февруари в залата на 79 СУ "Индира Ганди" в София се проведе изпит по таекуон-до за степени до 4 гуп.
На 18 февруари 1873 г. в покрайнините на тогавашна София е изпълнена присъдата, издадена срещу Васил Иванов Кунчев – смърт чрез обесване.
     При рутинна проверка на улица в Панагюрище местните полицаи установили, че 17-годишен тийнейджър от село Оборище

Плувците на "Каменград" се представиха достойно и на турнира в Пловдив

Написана от  Понеделник, 19 Ноември 2018 23:35
 След като в първата десетдневка на ноември плувците на панагюрския спортен клуб "Каменград" спечелиха повече от 10 медала на изключително силните турнири в София и Бургас,
на 17 ноември те отново се  представиха достойно - този на престижен турнир в Пловдив. На него Теодора Ракова за пореден път се справи отлично с конкуренцията в своята възраст, като завоюва два бронзови медала - единият в дисциплината 50 м свободен стил, а другият на 50 м бътерфлай. Сборът от точките й в дисциплините, които участва, й отредиха трето място в нейната възраст, като спечели и купа.
Въпреки че здравословно още не се е възстановила, много добре се представи в своята възраст и Катрин Радивчева, макар да не успя да спечели призово място.
Чудесно плуваха Николай Терзиев, Петър Маслев, Стоян Цанев, Кристиян Спасов, които чувствително подобриха личните си резултати. Много добри спортни умения показаха Кристияна Поибренска, Симеон Бобеков, Дара Маслева и Милиян Сурлеков.

И в Пловдив представянето на панагюрските плувци оставиха отлични впечатления както в организаторите на клуба, така и в своята конкуренция. Сега в рамките на месец спортистите на СК "Каменград" ще наблегнат на подготовката, тъй като към края на декември има други вжни състезания, в които ще участват част от тях. "Прекаленото участие в състезания е за сметка на целогодишната подготовка на плувците", изказа мнение Димитър Аврамов, един от треньорите на клуба.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

Нови коментари

Абониране

Въпроси