Следвайте ни и в социалните мрежи:

„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД
Панагюрище
ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ:
СПЕЦИАЛИСТ МАРКЕТИНГ
Романтичната американска комедиия "ВТОРИ ШАНС"2D премиера, е един от филмите в киноафиша тази седмица.
 
Дни преди Коледа учениците от VIб клас в СУ „Нешо Бончев”, с класен ръководител Юлия Богоева, изнесоха открит урок, посветен на българския обичай Бъднуване.
Днес мъжете на Волейболен клуб "Пан Волей"  извоюваха две ПОБЕДИ на турнира в А НВГ,
ДНЕС, 16 декември, Панагюрище е домакин на турнир по волейбол за мъже от А НВГ,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
ПРОДАВА СЛЕДНИТЕ УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ:

Плувците на "Каменград" се представиха достойно и на турнира в Пловдив

Написана от  Понеделник, 19 Ноември 2018 23:35
 След като в първата десетдневка на ноември плувците на панагюрския спортен клуб "Каменград" спечелиха повече от 10 медала на изключително силните турнири в София и Бургас,
на 17 ноември те отново се  представиха достойно - този на престижен турнир в Пловдив. На него Теодора Ракова за пореден път се справи отлично с конкуренцията в своята възраст, като завоюва два бронзови медала - единият в дисциплината 50 м свободен стил, а другият на 50 м бътерфлай. Сборът от точките й в дисциплините, които участва, й отредиха трето място в нейната възраст, като спечели и купа.
Въпреки че здравословно още не се е възстановила, много добре се представи в своята възраст и Катрин Радивчева, макар да не успя да спечели призово място.
Чудесно плуваха Николай Терзиев, Петър Маслев, Стоян Цанев, Кристиян Спасов, които чувствително подобриха личните си резултати. Много добри спортни умения показаха Кристияна Поибренска, Симеон Бобеков, Дара Маслева и Милиян Сурлеков.

И в Пловдив представянето на панагюрските плувци оставиха отлични впечатления както в организаторите на клуба, така и в своята конкуренция. Сега в рамките на месец спортистите на СК "Каменград" ще наблегнат на подготовката, тъй като към края на декември има други вжни състезания, в които ще участват част от тях. "Прекаленото участие в състезания е за сметка на целогодишната подготовка на плувците", изказа мнение Димитър Аврамов, един от треньорите на клуба.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси