Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 10 ноември панагюрските художници Нистор Хаинов и Пепа Машева, които са и учители съответно в СУ „Нешо Бончев” и ОУ „Проф.Марин Дринов”,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
                    гр. Панагюрище
                 НАБИРА ОФЕРТИ
за избор на фирма-купувач на следното оборудване:
Тази вечер и в Панагюрище имаше гражданско недоволство срещу цените на горивата.
"МИСТЕРИЯТА НА КЪЩАТА С ЧАСОВНИКА"2D премиера, дублиран, е един от филмите, които предлага кино "Модерен театър" тази седмица.
От 9 до 11 ноември в сградата на  Младежкия  дом в Пазарджик се проведе поредното издание на Музикалната академия „Нота по нота“ за джаз, поп и рок изпълнители.
 Днес в зала "Арена Асарел" в Панаагюрище се проведе среща по волейбол от държавното първенство за юноши старша възраст.

Вълнуващи преживявания имаше в ОУ "20 Април" в часа по родолюбие

Написана от  Събота, 03 Ноември 2018 20:13
Развълнувани бяха деца и родители в края на часа по родолюбие, който организира класният ръководител Таня Радева
за своите второкласници в ОУ „Двайсти април“ в навечерието на Деня на будителите. Пред тях с красиви патриотични слова застана актьорът Искрен Красимиров и разигра нетрадиционен час по родолюбие. Деца и родители изгледаха и откъси от филми, създадени от сдружението на Искрен, посветени на Ботев, Левски и Райна Княгиня. Малките ученици показаха отлични знания за няколко от българските герои, рецитираха стихове и изпяха песента за Райна Княгиня.
След нестандартния час малчуганите и родителите им се присъединиха към факелното шествие, в което участваха по-големите ученици, и заедно с тях се отправиха към паметника на Павел Бобеков в центъра на Панагюрище. Там поднесоха цветя в знак на почит пред героите и будителите. Начело на редицата бе Искрен, облечен в костюм като този на Ботевите четници.

В голямото междучасие на същия ден около двора на ОУ „Двайсти април“ се проведе състезание по бягане в различни възрастови групи. Наградите бяха книги на историческа тематика.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси