Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 18 януари Българската православна църква почита Св. Атанасий - велик изповедник, учител и защитник на християнското учение за Боговъплъщението.
Marya Oryashkova new
Десетки грамоти и статуетки бяха раздадени на състезатели на официалната церемония за награждаване на десетте най-добри спортисти на община Панагюрище за 2018 години.
Повишаването на участието на жените на пазара на труда и намаляването на разликите между половете в заплащането и доходите
След проведено ДНЕС заседание на Областния щаб за борба с грипа и острите респираторни заболявания бе решено да се обяви грипна епидемия
„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД
ПАНАГЮРИЩЕ
ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ:
СПЕЦИАЛИСТ МАРКЕТИНГ
 
УТРЕ - 17 януари, в многофункционална зала "Арена- Асарел-" ще се събере спортния елит на община Панагюрище, за да бъде част от официалната церемония

Вълнуващи преживявания имаше в ОУ "20 Април" в часа по родолюбие

Написана от  Събота, 03 Ноември 2018 20:13
Развълнувани бяха деца и родители в края на часа по родолюбие, който организира класният ръководител Таня Радева
за своите второкласници в ОУ „Двайсти април“ в навечерието на Деня на будителите. Пред тях с красиви патриотични слова застана актьорът Искрен Красимиров и разигра нетрадиционен час по родолюбие. Деца и родители изгледаха и откъси от филми, създадени от сдружението на Искрен, посветени на Ботев, Левски и Райна Княгиня. Малките ученици показаха отлични знания за няколко от българските герои, рецитираха стихове и изпяха песента за Райна Княгиня.
След нестандартния час малчуганите и родителите им се присъединиха към факелното шествие, в което участваха по-големите ученици, и заедно с тях се отправиха към паметника на Павел Бобеков в центъра на Панагюрище. Там поднесоха цветя в знак на почит пред героите и будителите. Начело на редицата бе Искрен, облечен в костюм като този на Ботевите четници.

В голямото междучасие на същия ден около двора на ОУ „Двайсти април“ се проведе състезание по бягане в различни възрастови групи. Наградите бяха книги на историческа тематика.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси