Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 10 ноември панагюрските художници Нистор Хаинов и Пепа Машева, които са и учители съответно в СУ „Нешо Бончев” и ОУ „Проф.Марин Дринов”,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
                    гр. Панагюрище
                 НАБИРА ОФЕРТИ
за избор на фирма-купувач на следното оборудване:
Тази вечер и в Панагюрище имаше гражданско недоволство срещу цените на горивата.
"МИСТЕРИЯТА НА КЪЩАТА С ЧАСОВНИКА"2D премиера, дублиран, е един от филмите, които предлага кино "Модерен театър" тази седмица.
От 9 до 11 ноември в сградата на  Младежкия  дом в Пазарджик се проведе поредното издание на Музикалната академия „Нота по нота“ за джаз, поп и рок изпълнители.
 Днес в зала "Арена Асарел" в Панаагюрище се проведе среща по волейбол от държавното първенство за юноши старша възраст.

Таекуондистът Илчо Машев получи наградата "Дух и сила" за втора поредна година. Трима състезатели получиха поощрителни награди

Написана от  Сряда, 24 Октомври 2018 18:50
За втора поредна година наградата "Дух и сила", учредена от Инициативен комитет в памет на младия спортист Кръстьо Тютюнджиев, получи таекуондистът Илчо Машев от СК "Один Оптикс" - Панагюрище.
Официалната церемония за връчване на наградата се проведе тази вечер в централното фоайе на спортна зала "Арена Асарел". Водеща бе Ваня Костадинова, сестра на Кръстьо Тютюнджиев - младши. Тя припомни спортните постижения на брат си и заслугите в областта на спорта на своите баба и дядо - Борислава и Кръстьо Тютюнджиеви, които са и много уважавани общественици от своите съгрждани.
"Наградата "Дух и сила" е награда, възхваляваща човешкия дух и стремеж за усъвършенстване, възхваляваща младостта и присъщата й енергия. Награда за смисъла на постоянството, личната дисциплина и полета на мечтите", каза водещата Ваня Костадинова.

Тя припомни кои спортисти през 2017 година са кандидатствали за отличието и кой го е получил, след което обяви по азбучен ред имената на кандидатите за наградата "Дух и сила" през настоящата 2018 година: Даниел Николаев Немски от Клуба по лека атлетика "Оборище"; Иван Минков Иванов и Ивон Димитрова Гърбешков от същия клуб; Илчо Божидаров Машев от Клуб по таекуон-до "Один".
Решението на Инициативния комитет кой е носителят на "Дух и сила" обяви Георги Тютюнджиев, а наградата на Илчо Машев - грамота и 300 лева - връчи Борислава Тютюнджиева - дългогодишен учител по физическо възпитание и треньор по спортна гимнастика.

 Като най-добър и напредващ спортист поощрителна награда - 100 лева и спортна фланелка - получи лекоатлетът Даниел Николлаев Немски. През изминалата година на държавното първенство по седмобой в зала за юноши старша възраст Даниел Немски спечели първо място, а на държавното първенство за десетобой на открито за юноши под 20 години той стана втори.
Поощрителната награда на Даниел връчи Кръстьо Тютюнджиев - старши, който и тази година не успя да удържи сълзите.

И тази година извън регламента на наградата "Дух и сила" част от приятелите на Кръстьо Тютюнджиев - младщи
се включиха със свои поощрителни награди. Връчи ги Панталей Проданов, а ги получиха Иван Минков Иванов, Ивон Димитрова Гърбешкова, Даниел Немски и Илчо Машев.


Страстта към спорта в семейство Тютюнджиеви е наследствена и заслужава да бъде предадена на всички млади спортисти. Това ще направим чрез ежегодно определяне на  на най-добрия млад спортист за града ни  и ще стимулираме финансово неговия труд и постижения, обобщи водещата Ваня Костадинова. От името на Инициативния комитет тя благодари на дарителите, пожелали да поощрят младите спортисти: семейство Елена и Валери Петкови, Катя Янакиева, Савина Белчева, Недялко Шопов, Панталей Проданов, Кристина Димитрова, Радослав Рангелов, Инес Субашки, Емануил Раленеков, Цвети Петрова и Иван Иванчев, както и на ѝ на Рекламна агенция "Раум".Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси