Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 10 ноември панагюрските художници Нистор Хаинов и Пепа Машева, които са и учители съответно в СУ „Нешо Бончев” и ОУ „Проф.Марин Дринов”,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
                    гр. Панагюрище
                 НАБИРА ОФЕРТИ
за избор на фирма-купувач на следното оборудване:
Тази вечер и в Панагюрище имаше гражданско недоволство срещу цените на горивата.
"МИСТЕРИЯТА НА КЪЩАТА С ЧАСОВНИКА"2D премиера, дублиран, е един от филмите, които предлага кино "Модерен театър" тази седмица.
От 9 до 11 ноември в сградата на  Младежкия  дом в Пазарджик се проведе поредното издание на Музикалната академия „Нота по нота“ за джаз, поп и рок изпълнители.
 Днес в зала "Арена Асарел" в Панаагюрище се проведе среща по волейбол от държавното първенство за юноши старша възраст.

Златни, сребърни и бронзови медали спечелиха плувците на СКП "Каменград" на международен турнир в Бургас

Написана от  Сряда, 17 Октомври 2018 19:12
 
От 12 до 14 октомври в Бургас се проведе Международният турнир по плуване "Бриз 2018", в който участваха 667 състезатели от Египет, Сърбия, Турция, Молдова и България.
Сред претендентите за медали бяха и плувци от панагюрския спортен клуб "Каменград". С доброто си представяне възпитаниците на треньорския тандем Екатерина Радивчева - Димитър Аврамов отново възхитиха специалистите. "Ние търсим винаги по-силни турнири, за да можем да получим по-добра изява", каза за oshtepan.com Аврамов и изрази задоволството си от доброто представяне на нашите плувци и постигнатите от тях резултати. 
Теодора Ракова и Катрин Радивчева отново бяха едни от най-добрите състезателки в своята възраст, като
Теодора Ракова завоюва златен медал на 100 м гръб, сребърен на 50 м гръб и бронзов на 50 м свободен стил.

Поради липсата на опит, тъй като се състезаваше в дисциплината за първи път, 100 м съчетано плуване Теодора Ракова допусна елементарна грешка и това я лиши от сребърен медал - декласирана, коментира треньорът Аврамов, като подчерта, че това е една от най-динамичните дисциплини в плувния спорт.
Катрин Радивчева спечели златен медал на 100 м бътерфлай и бронзово отличие на 50 м бътерфлай. Само крехката й физика не й позволи да се окичи с медали на  50 и 100 м брус, като с десети и стотни тя взе четвъртите места.
Отлично и с подобрени резултати в своята възраст се представи Петър Маслев, който плува 100, 200 и 400 м свободен стил.
Симеон Бобеков същосе представи много добре на 100, 200 и 400 м свободен стил. И двамата покриха с лекота нормативите за участие в републикански първенства.
Николай Терзиев отлично плува 100 м свободен стил за 1 минута 2 секунди и 36 стотни. Въпреки добрата си подготовка, той не успя да се реализира на другите дисциплини.
Много добре и с подобрени лични резултати  в своите възрасти се представиха Кристияна Поибренска, Стоян Цанев, Кристиян Спасов, Милян Сурлеков, Дора Маслева и Росен Байков.
Постигнатото на турнира в Бургас е предпоставка за нови успехи и дава увереност на треньорския тандем, че при добра подготовка плувците ще се представят още по-добре на следващите състезания. Помолен за коментар, Димитър Аврамов каза, че при вида на толкова много участници на турнира панагюрските момичета и момчета са се притеснили, но с натрупване на опит тази бариера ще бъде преодоляна.

С успешното си представяне в Бургас плувците на клуб "Каменград" отново оставиха отлични впечатления и другите клубове вече ги слагат в сметките си за някои възрастови групи и дисциплини.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси