Следвайте ни и в социалните мрежи:

Marya Oryashkova new
Десетки грамоти и статуетки бяха раздадени на състезатели на официалната церемония за награждаване на десетте най-добри спортисти на община Панагюрище за 2018 години.
Повишаването на участието на жените на пазара на труда и намаляването на разликите между половете в заплащането и доходите
След проведено ДНЕС заседание на Областния щаб за борба с грипа и острите респираторни заболявания бе решено да се обяви грипна епидемия
„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД
ПАНАГЮРИЩЕ
ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ:
СПЕЦИАЛИСТ МАРКЕТИНГ
 
УТРЕ - 17 януари, в многофункционална зала "Арена- Асарел-" ще се събере спортния елит на община Панагюрище, за да бъде част от официалната церемония
Все още е вакантно работното място за уредник в музей, съобщиха от Дирекция "Бюро по труда" - Панагюрище. Позицията  e за специалист с висше образование:

Хандбален клуб "Панагюрище" награди най-добрите си състезателки по случай 25 години от основаането си

Написана от  Сряда, 17 Октомври 2018 17:27
С няколко мероприятия чества 25 години от създаването си Хандбален клуб „Панагюрище”. 
Заключителната част бе на 16 октомври в залата на стадион „Орчо войвода”. Там състезателките, малки и големи, заедно духнаха свещичките на тортата и ръководството награди най-добре представилите се през изминалата спортно-състезателна 2017/2018 година: Това са:
Мария Маслева , Стиляна Добрева, Катрин Чочева, Стефани Навущанова, Божидара Карагьозова, Аделина Футекова, Шинка Филипова, Теодора Панова, Стела Скачкова, Габриела Попова, Антония Раленекова, Даная Бобекова.Ева Дионисова.
За принос в развитието на хандбала в гр.Панагюрище награди получиха: Стефка Цветанкова, Петя Цветанкова, Стоянка Коруджиева, Елена Чолакова, Йорданка Тодорова,Тотка Дойкинова, Кунка Предьова, Галя Иванова, Надежда Шишкова, Надежда Шилева, Мария Боева, Ганка Барзекова, Димитричка Бистрекова-Зъзрева.

Информацията и снимките са предоставени от ХК "Панагюрище"
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси