Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 10 ноември панагюрските художници Нистор Хаинов и Пепа Машева, които са и учители съответно в СУ „Нешо Бончев” и ОУ „Проф.Марин Дринов”,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
                    гр. Панагюрище
                 НАБИРА ОФЕРТИ
за избор на фирма-купувач на следното оборудване:
Тази вечер и в Панагюрище имаше гражданско недоволство срещу цените на горивата.
"МИСТЕРИЯТА НА КЪЩАТА С ЧАСОВНИКА"2D премиера, дублиран, е един от филмите, които предлага кино "Модерен театър" тази седмица.
От 9 до 11 ноември в сградата на  Младежкия  дом в Пазарджик се проведе поредното издание на Музикалната академия „Нота по нота“ за джаз, поп и рок изпълнители.
 Днес в зала "Арена Асарел" в Панаагюрище се проведе среща по волейбол от държавното първенство за юноши старша възраст.
Златната медалистка  Дария Чолакова /на снимката вдясно/, Лияна Мазнекова и  част от другите гимнастички, спечелили медали Златната медалистка Дария Чолакова /на снимката вдясно/, Лияна Мазнекова и част от другите гимнастички, спечелили медали СНИМКИ: Павлина Вайсилова

Няколко медала спечелиха гимнастичките на СКХГ "Мериденс" на турнира "Панагюрско съкровище"

Написана от  Неделя, 14 Октомври 2018 22:27
При засилен интерес приключи второто издание на турнира по художествена гимнастика „Панагюрско съкровище”, който се проведе в зала „Арена Асарел” на 13 и 14 октомври.
 В него участваха около 300 гимнастички от 20 клуба от страната. Във всяка от категориите конкуренцията беше силна и панагюрските грации от клуб „Мериденс”, който бе домакин на събитието” трябваше не само да покажат уменията си, а да проявят и хладнокръвие, за да се преборят с претендентките за медал. И панагюрските момичета показаха силен дух и воля за победа.
В категорията на децата, родени 2011 г., Дария Чолакова се пребори за първото място и златен медал, Аделина Данкова се нареди на второ място и получи сребърен медал, а Елица Узунова стана трета и взе бронзов медал.
Във възрастовата група на родените през 2009 година Пламена Христова спечели трето място,
а при 12-годишните
Лияна Мазнекова завоюва сребърен медал.


В категорията на младшата възраст Вела Ралчева зае четвърто място,Недялка Цуцекова шесто,а Лорена Немигенчева седмо място.
Макар и да не успя да се пребори за медал, в категория до 10 години Цветомира Лулчева се представи прекрасно.


Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси