Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 10 ноември панагюрските художници Нистор Хаинов и Пепа Машева, които са и учители съответно в СУ „Нешо Бончев” и ОУ „Проф.Марин Дринов”,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
                    гр. Панагюрище
                 НАБИРА ОФЕРТИ
за избор на фирма-купувач на следното оборудване:
Тази вечер и в Панагюрище имаше гражданско недоволство срещу цените на горивата.
"МИСТЕРИЯТА НА КЪЩАТА С ЧАСОВНИКА"2D премиера, дублиран, е един от филмите, които предлага кино "Модерен театър" тази седмица.
От 9 до 11 ноември в сградата на  Младежкия  дом в Пазарджик се проведе поредното издание на Музикалната академия „Нота по нота“ за джаз, поп и рок изпълнители.
 Днес в зала "Арена Асарел" в Панаагюрище се проведе среща по волейбол от държавното първенство за юноши старша възраст.

В Панагюрище се провежда турнирът по художествена гимнастика "Панагюрско съкровище". Наградиха най-малката гимнастичка, най-техничната...

Написана от  Събота, 13 Октомври 2018 23:00
В зала „Арена Асарел” в Панагюрище днес започна второто издание на турнира по художествена гимнастика „Панагюрско съкровище”, като
тази година ще бъде връчен и приз „Ренета Камберова”. 
Турнира, в който участват около 300 състезателки от 20 клуба, официално откри златното олимпийско момиче Ренета Камберова, която е патрон на събитието. Тя обясни на малките грации какви качества изгражда спортът художествена гимнастика и как калява характер. Камберова развълнувана сподели, че не е очаквала на нейно име да има приз, и благодари на организаторите.


Топли думи към състезателките отправи главният съдия на турнира Християна Тодорова,
която е международен съдия по художествена гимнастика и олимпийска медалистка с ансамбъл.

Поздравителен адрес от името на председателя на Българската федерция по художествена гимнастика Илияна раева прочете Таня Симеонова. Награди от името на председателя на Надзорния съвет на "Асарел-Медет" АД Димитър Цоцорков получи главното съдийско ръководство на турнира и Ренета Камберова. Връчи им ги директорът на "Човешки ресурси" в "Асарел-Медет" АД Цвета Величкова.
Състезателният ден започна сутринта и до обяд своята гъвкавост, пластичност и умения за игра с различни уреди показаха децата и най-малките момичета /2010-2011 г./ Малко след обяд бяха връчени медалите на отличените, като награди получиха най-малката гимнастичка, най-техничната, най-елегантната, най-стилната, най-пленителната, най-чаровната, най-изразителната.
Връчи им ги Ренета Камберова.

Домакин на турнира "Панагюрско съкровище" е Клубът по художествена гимнастика „Мериденс" – Панагюрище със съдействието на Община Панагюрище.
Турнирът "Панагюрско съкровще" продължава и на 14 октомври.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси