Следвайте ни и в социалните мрежи:

Работните места за специалисти с висше образование, обявени тази седмица в Дирекция "Бюро по труда"- Панагюрище, са:
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ"АД

               гр. Панагюрище
ПРОДАВА СЛЕДНОТО УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
ДНЕС /19 февруари/ звездобройците ще могат да се възхитят на явлението супер снежна луна. В 17.55 часа българско време на небето ще се покаже най-голямата и ярка Луна за тази година.
На 15 февруари в залата на 79 СУ "Индира Ганди" в София се проведе изпит по таекуон-до за степени до 4 гуп.
На 18 февруари 1873 г. в покрайнините на тогавашна София е изпълнена присъдата, издадена срещу Васил Иванов Кунчев – смърт чрез обесване.
     При рутинна проверка на улица в Панагюрище местните полицаи установили, че 17-годишен тийнейджър от село Оборище

Футболистите на ОУ "20 април" показаха отлична игра в турнира на Фен клуба на ЦСКА в Панагюрище

Написана от  Вторник, 09 Октомври 2018 21:22
Две втори места спечелиха малките футболисти на ОУ „20 април“ при участието си в турнира, организиран на 6 и 7 октомври от Фенклуба на ЦСКА в Панагюрище.
 
Особено оспорван бе двубоят за класиране на първите две места в групата на 7 и 8 клас. За призовото място се състезаваха отборите на Професионалната гимназия и Априлци. Притеснени от факта, че ще играят с година по-големи момчета, футболистите на ОУ „20 април“ стартираха смутено, но още в първите минути добиха самочувствие и се превърнаха в достойни бойци за пробив в противниковата врата. През второто полувреме те реализираха два особено сполучливи гола и намалиха головата разлика до 4:3. След мача момчетата от Професионалната гимназия проявиха истински спортсменски дух и поздравиха Априлци за отличната игра с думите: „Браво на вас, спечелихме, но ни затруднихте истински“. И наистина отборът на Априлци игра с дух и характер и с воля за спечелване на всяка топка, а вратарят Стоян Петров пази вратата си с отличен усет за драматичните положения.

На трето място в групата се класира отборът на СУ ”Св. св.Кирил и Методий” – Стрелча, на четвърто - ОУ “Отец Паисий”, с.Попинци.
Отборът на Априлци бе в състав: Ангел Костов - капитан, Иво Илиев, Иван Беломачев, Габриел Калпаков, Петър Попов, Момчил Поптолев, Радиан Дюлгеров, Стоян Петров на вратата.
Във възрастова група 7-8 клас Първото място спечелиха футболистите на ПГИТМТ – Панагюрище, второ ОУ “20 април”.
С малко по-слаба игра отборът на ОУ „20 април“ в групата 5-6 клас също зае второто място, като тук много сполучлива бе изявата на вратаря Момчил Илиев, който спаси няколко почти сигурни попадения във вратата на тима.
Треньор на Априлци във футбола и преподавател по физическо възпитание е Ваня Гулекова.
Турнирът се провежда за втора поредна година и е организиран от фен клуба на ЦСКА в общината. Състезанието бе отлично организирано и тази година бе финансирано чрез спечелен проект по линия на програмата за Младежки дейности на общината.Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

Нови коментари

Абониране

Въпроси