Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 21 октомври Православната църква почита Св. Иларион, наречен Велики, защото бил пример на християнско подвижничество, 
Заключителен акорд от мероприятията, посветени на 180 години от рождението на бележития учен проф. Марин Дринов, бе официалната церемония за връчване на поименната студентска стипендия на негово име.
Една от най-магнетичните фигури в историята на българското образование, наука и култура от втората половина на ХІХ в. е тази на панагюреца Марин Дринов,
На 19 октомври Българската правосавна църква празнува скромния отшелник от Рила планина,
Книга и филм „не в памет, а в чест на един вдъхновяващ лидер; на един голям българин, който обичаше своето отечество”;
Продължават активните проверки за незаконно притежаване и търговия с акцизни стоки. 

Успешно начало на състезателния сезон поставиха джудистите на СК "Бойни спортове"

Написана от  Вторник, 02 Октомври 2018 19:56
Джудистите на панагюрския СК „Бойни спортове” се представиха много добре на Международния турнир за момчета и юноши младша възраст,
провел се в Габрово на 29 септември. Състезанието бе посветено на 45 години джудо в Габрово и в него участваха състезатели от Румъния, България и Гърция.. Въпреки сериозната конкуренция, възпитаниците на треньор Александър Фръгов от СК "Бойни спортове" успява да завоюват призови места.

В категория 3 кг. Георги Динков спечели златото при момчетата и бронз при юношите. 
Седмица по-рано на турнир в Пловдив джудистите на панагюрския клуб също показаха спортен дух и успяха да се преборят за медали. Георги Динков спечели златен и бронзов медал, Виктор Танковски в категория 46 кг се пребори за сребро при юношите, а Ивелин Танковски в категория 55 кг. спечели бронзово отличие.
Добро представяне в Габрово и призови места от Пловдив спечелиха Стивън Йорданов, който окичи гърдите си със сребрърен медал, и Мартин Цеков, класиръал се на трето място. бронз.
Успешни крачки в джудото направиха второкласниците Ивайло Чочев и Ивайло Дерменджиев, които за първи път излязоха на състезание. Треньорът Александър Фръгов е доволен от представянето на всички участници в двата турнира.

Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси