Следвайте ни и в социалните мрежи:

Работните места за специалисти с висше образование, обявени тази седмица в Дирекция "Бюро по труда"- Панагюрище, са:
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ"АД

               гр. Панагюрище
ПРОДАВА СЛЕДНОТО УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
ДНЕС /19 февруари/ звездобройците ще могат да се възхитят на явлението супер снежна луна. В 17.55 часа българско време на небето ще се покаже най-голямата и ярка Луна за тази година.
На 15 февруари в залата на 79 СУ "Индира Ганди" в София се проведе изпит по таекуон-до за степени до 4 гуп.
На 18 февруари 1873 г. в покрайнините на тогавашна София е изпълнена присъдата, издадена срещу Васил Иванов Кунчев – смърт чрез обесване.
     При рутинна проверка на улица в Панагюрище местните полицаи установили, че 17-годишен тийнейджър от село Оборище

Успешно начало на състезателния сезон поставиха джудистите на СК "Бойни спортове"

Написана от  Вторник, 02 Октомври 2018 19:56
Джудистите на панагюрския СК „Бойни спортове” се представиха много добре на Международния турнир за момчета и юноши младша възраст,
провел се в Габрово на 29 септември. Състезанието бе посветено на 45 години джудо в Габрово и в него участваха състезатели от Румъния, България и Гърция.. Въпреки сериозната конкуренция, възпитаниците на треньор Александър Фръгов от СК "Бойни спортове" успява да завоюват призови места.

В категория 3 кг. Георги Динков спечели златото при момчетата и бронз при юношите. 
Седмица по-рано на турнир в Пловдив джудистите на панагюрския клуб също показаха спортен дух и успяха да се преборят за медали. Георги Динков спечели златен и бронзов медал, Виктор Танковски в категория 46 кг се пребори за сребро при юношите, а Ивелин Танковски в категория 55 кг. спечели бронзово отличие.
Добро представяне в Габрово и призови места от Пловдив спечелиха Стивън Йорданов, който окичи гърдите си със сребрърен медал, и Мартин Цеков, класиръал се на трето място. бронз.
Успешни крачки в джудото направиха второкласниците Ивайло Чочев и Ивайло Дерменджиев, които за първи път излязоха на състезание. Треньорът Александър Фръгов е доволен от представянето на всички участници в двата турнира.

Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

Нови коментари

Абониране

Въпроси