Експертна комисия без нужната експертиза класира проектните предложения за младежки дейности в община Панагюрище, пише в новия си брой вестник "Още ПЛАМ"

Написана от  Вторник, 24 Юли 2018 15:25
Излезе от печат 146 брой на вестник "Още ПЛАМ". Водещото му заглавие е предстоящото четвърто издание на Международния турнир по тенис на маса "Асарел България Оупън" (Asarel Bulgaria Open).
Друг акцент от първа страница е предстоящият празник на "ОПТИКС" АД по случай 20-годишнината на фирмата.
На втора страница изданието зпознава читтелите си със съдържанието на декларация от групата  общински съветници на БСП относно кметския стил за назначаване на комиси, която да оцени проектните предложения за младежки дейности в община Панагюрище. Материалът е под заглавие "Експертна комисия без нужната експертиза класира проектните предложения за младежки дейности".
Цяла страница вестник "Още ПЛАМ" отделя за бизнес информация на три фирми: "Асрел-Медет" АД, "Оптикоелектрон Груп" АД и "Тара Био" ЕООД. Цяла страница вестникът отделя и за провелото се в Панагюрище пето издание на Международния младежки танцов фестивал "Пъстър свят".
Отминали спортни събития в община Панагюрище и постижения на панагюрски талнти също са намерили място в новия брой на вестник "Още ПЛАМ".

Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси