Лора Куруджиева и Кристиана Чуклева от Панагюрище получиха първи места на Международния фестивал на изкуствата "Морско конче"

Написана от  Петък, 06 Юли 2018 09:35
На шестото издание Международния конкурс на изкуствата "Морско конче", провел се в черноморския курорт Обзор от 28 юни до 4 юли, участваха и панагюрски таланти, които получиха призови места.
В своите възрастови групи възпитаничките на музикалните педагози Нона Немигенчева и Пепа Филина от Школата по поп и джаз пеене "Евгени Зумпалов" към Центъра за подкрепа за личностно развитие в Панагюрище Лора Куруджиева и Кристияна Чуклева се представиха блестящо и международното жури, в което имаше и англичанин, им присъди първи места, купи и корони.
В тазгодишното издание на фестивала се включиха над 500 участници от България, Русия, Украйна, Молдова, Македония, Турция.
Организатор на събитието, което се провежда под патронажа на Кметство Обзор, е Фестивална фондация „Морско конче“ и сдружение „ОбзорАрт".

Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси