Виктория Манева, Надежда Ковачева и Стивани Джунова Виктория Манева, Надежда Ковачева и Стивани Джунова СНИМКИТЕ са предоставени от родители н победителките

Грандиозен успех за музикалните таланти Виктория Манева, Надежда Ковачева и Стивани Джунова на конкурса "Път към славата"

Написана от  Неделя, 04 Февруари 2018 23:02
Панагюрски таланти взеха най-престижните места на националния конкурс "Пътят към славата" в София. 
Той се проведе под патронажа на госпожа Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители, и със съдействието на Министерството на образованието и науката, Регионален инспекторат по образованието – София, Дом на културата «Средец» - София.
Виктория Манева, възпитаничката на музикалните педагози Нона Немигенчева и Пепа Филина, грабна златния медал в четвърта възрастова група в конкуренция с 37 претенденти, някои от които са познати имена от Х фактор и други ТВ риалити формати.Вики получи и първата от трите стипендии, които Министерство на образованието отпуска тази година
Огромен успех постигна с изпълнението си в трета възрастова група и Надежда Ковачева, която трябваше да доказва певческия си талант в конкуренция с 57 участници. Тя също получи от журито най-високата оценка - първо място и златен медал. Надежда бе възнаградена и с ваучер за покупка на спортни стоки от магазините на "Mat Star".
В групата на най-малките магнетичната Стивани Джунова остави без дъх жури и публика и окичи гърдите си със златно отличие. Панагюрското славейче получи награда и за най-оригинален костюм.


Други две възпитанички на Нона Немигенчева - Сиана Кокотанекова и Йоана Караджова, получиха от журито грамоти за златен дебют.

Оценете
(5 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси