Дейвид Белишки Дейвид Белишки

Дейвид Белишки продължава напред в музикалния формат X Factor, първият лайв концерт "Сътворението на звездите" е на 22 октомври

Написана от  Четвъртък, 12 Октомври 2017 09:45
Дългоочакваният старт на концертите X Factor на живо ще бъде на 22 октомври от 20:00 часа по NOVA, 
когато участници, жури и публика ще се потопят в магията "Сътворението на звездите".
За първи път в историята на шоуто в България зрителите ще видят в една вечер музикалните изпълнения и драматичната развръзка – първите елиминации.
"Адреналинът за финалистите и техните фенове ще бъде изключително висок. Всеки един може да напусне завинаги бляскавата сцена в края на концерта", коментират от продукцията, дни преди първия лайв.
Изпитания, дилеми и впечатляващи гласове бяха в центъра на тренировъчния лагер на X Factor. По време на сериозните предизвикателства станаха ясни и категориите, които четримата ментори ще напътстват в пети сезон.
Тази година Саня ще работи с отбора на Момичетата, а Криско ще предава опит на категория Момчета.
Участниците от 25+ ще получават напъствия от Заки, а Групите ще се консултират с Любо.
В Групите е и Дейвид Белишки от Панагюрище, който ще пее с още 2 момчета.
 
Дейвид е възпитаник на "присъединената" от 1 октомври 2017 година Обединена школа по изкуствата "Евгений Зумпалов" към Центъра за подкрепа за личностно развитие. Таланта на Дейвид откри музикалният педагог Жана Райнова, чийто възпитаник той бе до миналата година. През творческата 2016-2017 година с него работеше музикалният педагог Нона Немигенчева.
Музикалните столове изпратиха към следващия етап на шоуто – Къщи на съдиите. Тази седмица менторите ще се срещнат с потенциалните финалисти в последния етап преди голямата сцена.
Източник: Nova tv
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси