Главата на в-к "Още ПЛАМ", Веселина Ралчева като председател на Общинския съвет в мандат 2011-2015 с кмета на община Панагюрище Никола Белишки по време на заседание на местната законодателна власт Главата на в-к "Още ПЛАМ", Веселина Ралчева като председател на Общинския съвет в мандат 2011-2015 с кмета на община Панагюрище Никола Белишки по време на заседание на местната законодателна власт СНИМКИ: Архив на oshtepan.com

Политиката не е само черно-бяла, коментира Веселина Ралчева в новия брой на в-к "Още ПЛАМ"

Написана от  Сряда, 11 Октомври 2017 10:37
Не може да се разчита само на съвестта на политиците. Трябва постоянен натиск и контрол,
коментира бившият вече общински съветник от реформаторите Веселина Ралчева в интервю за в-к „Още ПЛАМ“. За нея „политиката, както и животът, не е черно-бяла. Но ще бъде много по-бяла и по-чиста, ако има непрекъснат контрол, будна обществена съвест, реакции на всеки опит за заобикаляне на правилата, за неясни схеми или за налагане на еднолични решения. Реакции, дебати, коментари, идеи..."
Г-жа Ралчева разказва за причината, поради която е подала оставка, и дава отговор на въпроса „страхът или апатията днес повече владее хората“.
В новия брой на в-к „Още ПЛАМ“ една от темите е решението на Общинския съвет за присъединяване на ОШИ „Евгений Зумпалов“ към Центъра за подкрепа за личностно развитие, като са представени три гледни точки, една от които на зам.-кмета на община Панагюрище по хуманитарните дейности  Галина Матанова.

Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси