Летопис
ОщеПан

ОщеПан

Създатели на OshtePan са Павлина Вайсилова и Марина Тричкова.
Чрез този сайт ние се надяваме да повишим и разнообразим информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: http://www.oshtepan.com

Конни надбягвани в с.Баня утре

Петък, 27 Февруари 2015 21:18
Организационен комитет в с. Баня е подготвил Тодоровден.
Десет отлични ученици от община Панагюрище получиха стипендии от фондация „Асарел“ по проекта „Образование за всички”. Това се случи по време на церемония в СПА хотел „Каменград” на 26 февруари, в навечерието на националния празник 3 март.
„Ден след ден, ръка за ръка” е мотото на проявите, свързани с Международния ден на редките болести – 28 февруари.
Според средносрочните прогнози за развитието на пазара на труда към 2018 г. най-много служители и работници ще се търсят в сферата на преработваща промишленост - 671 358 работни места и търговията - 542 925 работни места.
Анелия Карова , състезателка по тенис на маса и треньор по тенис на маса на спортен клуб„Асарел-Медет“ днес играе на осминафиналите на Държавния личен шампионат  за мъже и жени във Варна.
В празничните дни и през летния сезон – от 1 юни до 15 септември т. г., ще бъде въведена временна организация на движението на тежкотоварните превозни средства над 12 т по определени участъци от републиканската пътна мрежа.

Абониране

Въпроси