Летопис
ОщеПан

ОщеПан

Създатели на OshtePan са Павлина Вайсилова и Марина Тричкова.
Чрез този сайт ние се надяваме да повишим и разнообразим информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: http://www.oshtepan.com

28 деца от 6 до 16-годишна възраст посетиха „Асарел-Медет“ АД  на 31 октомври 2014 г. За втора поредна година компанията се включи в националния проект „Гордея се с труда на моите родители“, иницииран от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН.
Днес на територията, обслужвана от ОДМВР-Пазарджик, се проведе полицейска акция по контрола на движението по пътищата и пътната безопасност,
3 093 младежи са подали документи за кандидатстване за обявените 1 492 работни места в публичната администрацията по националната програма „Старт на кариерата”.
След края на днешния ден ще бъдат обобщени резултатите от представянето на участниците във второто издание на международния конкурс за млади оперни изпълнители „Елена Николай”.
Комисията по заетостта към Областния съвет за развитие в Пазарджик одобри 11 регионални програми, по които през 2015 г. да бъдат включени в заетост и обучение 692 безработни лица.
 
Стартът на „Дните на творчеството на Павел Вежинов по случай 100-годишнината от рождението му” ще е с прожекция на филма „Специалист по всичко“, съобщават организаторите Градска библиотека "Стоян Дринов" - Панагюрище и Столична библиотека - София.

Абониране

Въпроси