Летопис
ОщеПан

ОщеПан

Създатели на OshtePan са Павлина Вайсилова и Марина Тричкова.
Чрез този сайт ние се надяваме да повишим и разнообразим информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: http://www.oshtepan.com

Днес от Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) са изпратили нарочно писмо до вицепремиера по икономическата политика и регионален министър Екатерина Захариева.
Работодателите, желаещи да се включат в схемата „Младежка заетост”, могат да подават своите заявки в бюрата по труда в цялата страна до 29 септември 2014 година.
Вчера бе последният ден, в който отборите, желаещи да участват във любителската волейболна лига Волеймайния трябваше да декларират това.
Пазарджик вече има нова автогара, съобщиха вчера областни медии.
Министър-председателят проф. Георги Близнашки днес ще открие официално изложбата „Рисунки на Микеланджело от Каза Буонароти във Флоренция“ в Националната художествена галерия в столицата.
Целта на книгата бе да се напише истината и да не се идеализира личността ми, сподели Наско Сираков за биографичната книга „Единакът” на Павел Колев, представена снощи в зала „Асарел” в хотел „Каменград”.

Абониране

Въпроси